إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

مشكله فى AM و ق.ظ على السيرفر والديفولبر


3 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 wael890610

wael890610

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 121 مشاركة

تاريخ المشاركة 29 June 2006 - 08:43 PM

السلام عليكم
لو نفذت الجمله التاليه على السيرفر
select to_char(sysdate,'hh:mi AM')from dual ;
تكون النتيجه
11:07 PM
لو نفذت الجمله التاليه على الديفلوبر
Message(to_char(sysdate,'hh:mi AM'));
تكون النتيجه
11:07 ق.ظ
وبالتالى اثناء عملى على الديفلوبر استخدم ق.ظ وعند عمل اInsert على السيرفر استخدم AM
- هل توجد طريقه لتوحد المعاملين بحيث يكونوا الاثنين AM او الاثنين ق. ظ ؟
مع مراعاه ان يقبل الديفلوبر والسيرفر استخدامى للغه العربيه فى الداتا بيز والشاشات .

#2 thelastphron

thelastphron

    عضو

  • الأعضــاء
  • 39 مشاركة

تاريخ المشاركة 04 July 2006 - 09:42 AM

ON the CLIENT (DEVELOPER) :
1- start -----> run ----->regedit
2- in developer home change NLS_LANG TO AMERICAN_AMERICA.AR8MSWIN1256 .

#3 m.alihasan

m.alihasan

    عضو

  • الأعضــاء
  • 33 مشاركة

تاريخ المشاركة 07 July 2006 - 03:09 PM

ON the CLIENT (DEVELOPER) :
1- start -----> run ----->regedit
2- in developer home change NLS_LANG TO AMERICAN_AMERICA.AR8MSWIN1256 .

عرض المشاركة

الطريقة دي على الكلينت و بالتالي المعامل هيبقى AM على الاتنين
لكن لو عايز تغير المعامل على السيرفر علشان يبقى الاتنين ق.ظ هتعمل نفس الخطوات على جهاز السيرفر بس هتختار بدل من AMERICAN_AMERICA.AR8MSWIN1256
_ arabic
و بكدا تبقى و حدتها بالعربي على الاتنين

#4 wael890610

wael890610

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 121 مشاركة

تاريخ المشاركة 10 July 2006 - 08:26 PM

(: