إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

مثال علي Decode لحساب ضريبة الموظفين


1 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 walled_aall@hot

walled_aall@hot

    عضو

  • الأعضــاء
  • 13 مشاركة

تاريخ المشاركة 02 June 2007 - 03:59 PM

السلام عليكم

لو سمحت انا عندي المثال ده علي DECODE

المفروض انه بيستخدمها هنا لحساب الضريبة للموظفين في القسم 80 معتمد علي الاجر الشهري ياريت حد يشرح الكود
اليه مكتوب وايه العملية الحسابية اليه اتعملت علشان النتيجة ديه تظهر

صورة

صورة

#2 walled_aall@hot

walled_aall@hot

    عضو

  • الأعضــاء
  • 13 مشاركة

تاريخ المشاركة 02 June 2007 - 05:50 PM

وأريد معرفة أيض ما ذا يفعل هذا الكود

select e.last_name, e.department_id, d.department_name
from employees e, departments d
where e.department_id(+) = d.department_id

ما فائدة (+) هنا