إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

استعلام عن بيانات بمدلول فترة محدة


2 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 Ahmed Adel

Ahmed Adel

    عضو

  • الأعضــاء
  • 28 مشاركة

تاريخ المشاركة 23 June 2007 - 04:34 AM

السلام عليكم :
يا جماعة انا دورت كتيير وبصراحة مش لاقي اجابة

السؤال
ازاي استعلم عن بيانات في جدول بشرط فترة من التاريخ

مثال :

جدول موظفين عاوز استعلم عن الموظفيين اللي استلموا الشغل من تاريخ كذا حتي تاريخ كذا
ا,
جدول فواتير عاوز استعلم عن الفواتير اللي ادفعت خلال فترة من شهر كذا حتي اليوم وهكذا

جدول المورديين ( كام مورد تعاملت معاه خلال فترة ..../....)

أرجو الرد علي سؤالي ...ماتبخلوا عني ...السرعة مطلوبة
هناقش المشروع يوم 25 /6 النهاردة 23

#2 Amateur

Amateur

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 132 مشاركة

تاريخ المشاركة 23 June 2007 - 09:50 AM

استخدم الشرط التالي

where trunc(voucher_date) between '01-06-2007' and '30-06-2007'


سبحان الله والحمد لله ولا إله إلا الله والله أكبر ولا حول ولا قوة إلا بالله العلي العظيم

أستغفر الله.. أستغفر الله.. أستغفر الله

سبحان الله وبحمده.. سبحان الله العظيم


من مواضيعي:
حل جذري لمشكلة التحويل من الميلادي الى الهجري حسب التقويم

#3 محمد الشحات

محمد الشحات

    عضو نشط

  • الأعضــاء
  • 295 مشاركة

تاريخ المشاركة 30 June 2007 - 06:05 AM

اخى الكريم اعتقد فعلا ان الكود صحصح ان شاء الله فلابد من استخدام دالة between ... and
ولكن لى استفسار
ما هى الفائده من وجود ال trunc
أفضل الذكر " لا اله إلا الله "