إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

سؤال عن كيفية وضع داتا فى فايل خارجى


3 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 samyomar82

samyomar82

    عضو

  • الأعضــاء
  • 7 مشاركة

تاريخ المشاركة 02 August 2007 - 02:00 PM

السلام عليكم
عندى سؤال مغلس اوى معايا ومش لاقيلة حل

كل اللى انا عايزة انى اعمل select statement
وتكون ال result set
تتكتب فى فايل يتحط فى اى مكان على الهارد
برجاء الافادة وشكرا


#2 timor

timor

    عضو نشط

  • الأعضــاء
  • 307 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 02 August 2007 - 02:08 PM

السلام عليكم
هو فيه طرق كتير
بس اسهلهم برنامج تودtoad
اكتب في الselect statment
وبعد كده ممكن تحفظ البيانات الناتجه باي فورمات انت عايزها
شكرا
سلام

#3 sky information

sky information

    عضو نشط

  • الأعضــاء
  • 337 مشاركة

تاريخ المشاركة 02 August 2007 - 03:48 PM

أسهل طريقة

spool c:\sql_st_result.txt

select * from emp;

اخر شيء تكتب spool off

#4 samyomar82

samyomar82

    عضو

  • الأعضــاء
  • 7 مشاركة

تاريخ المشاركة 05 August 2007 - 12:15 PM

شكرا انا جربت الكوماند دة واشتغل الحمد لله
بس هو اشتغل على ال SQL plus
انا كنت عايز احط الكود فى ستورد بروسيديور وانادى عليها فيعمل ابديت للفايل علطول

جربت احط الكود فى الاستورد بروسيديور مشتغلش
ياريت لو تعرف ازاى تقولى
وشكرا جزيلا