إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

لما بعمل فانكشن او بروسيتجر علي الفورمس مش بتشتغل مش عارف


2 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 waswfa

waswfa

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 53 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 18 September 2007 - 09:41 PM

اخواني الكرام
السلام عليكم ورحمة الله

انا مبتدي اوريكل وعندي سوال

لما بعمل فانكشن او بروسيتجر علي الفورمس مش بتشتغل مش عارف . لازم يكون في تريجر بيشغلها ولا هيا بتشتغل اوتوماتيك

مثلا : لو انا عامل بروسيتجر بيعمل وظيفة ازاي اشغله او اشغل اي فانكشن ان كانت
رجاء افادتي

شكرا ورمضان كريم يا رجالة

#2 nhamzehn

nhamzehn

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 187 مشاركة
  • الاهتمامات:المطالعة

تاريخ المشاركة 23 September 2007 - 11:39 AM

طبعاً لما تعمل فنكشن او بروسيجر في الفورم ما بشتغل لحاله لأنه اكيد انت اللي لازم تحدد متى بدك يشتغل

يعني باختصار لازم تنادي الفنكشن او البروسيجر في تريغر معين حسب الحاجة مثلا في تريغر
when_button_pressed او اي تريغر انت عايزه
سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم

اللهم لك الحمد والشكر كما ينبغي لجلال وجهك وعظيم سلطانك

#3 hanyfreedom

hanyfreedom

    مشرف سابق وعضو مميز

  • المجموعة الماسية
  • 1,481 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag
  • الاهتمامات:Chess , Sudoku

تاريخ المشاركة 16 November 2007 - 09:41 AM

حط ال function او ال procedure بتاعتك على ال program unit و بعد كده ابقى ناديها - بكتابة اسمها فقط - فى اى تريجر