إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
* * * * - 12 صوت

رساله الى كل مبتدأ


173 رد (ردود) على هذا الموضوع

#106 walaa_prince

walaa_prince

    عضو

  • الأعضــاء
  • 3 مشاركة

تاريخ المشاركة 07 March 2010 - 08:19 AM

بسم الله الرحمن الرحيم انا عضو جديد فى المنتدى وارجوا منكم تقبلى واستحمالى الى ابعد الحدود لانى مبتدء واريد مساعده المتخصصين مع العلم ان كل الدين سأ لتهم ام يفدينوا فى هدا الموضوع الدى سأطرحه عليكم انا كنت ناوى اخد كورس اوركل مع العلم ان معلوماتى عاديه فى مجال الكوميوتر وعندما قررت ان اخد الكورس فى معهد القوات المسلحه سمعت انه يوجد نظام اسهل من الاوركل وهو sql server وانا اريد ان اعرف ما هو الاقوى فى مجال العمل ومن من النظامين له سطوه فى سوق العمل وما معنى النظامين وكم الفتره الازمه لاخد كل كورس فيهما ارجوا ان يفدنى الاخوه المتخصصين فى هدا المجال مع الشكر التقدير اخوكم المبتدىء ولاء الدين

#107 مازن الاحمر

مازن الاحمر

    عضو

  • الأعضــاء
  • 15 مشاركة

تاريخ المشاركة 08 March 2010 - 04:12 AM

جزاك الله خير على توضيح اللبس الذي كان أمامي.. لكن بما أنك تعرض جهودك وتعاونك للأخرين .. سوف أشغلك حتى تحجبني من المنتدى :rolleyes:

#108 hesham gazy

hesham gazy

    عضو

  • الأعضــاء
  • 11 مشاركة
  • الاسم الأول:hesham
  • اسم العائلة:ghazy
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 13 March 2010 - 05:03 PM

انا فهمت حاجات كتير مكنتش فاهمها بس واحد واحد علشان انا متلغبط انا عايز اعرف انهى احسن طريق للاوراكل ادخله يعنى انهى احسن تخصص دلوقتى والاعلى طلب عليه وفى الراتب علشان اعرف انا هتخصص فى ايه لو ممكن تفهمنى وانا هروح ادخل كورس ضرورى لازم اعرف انا هتخصص فى ايه

#109 AhMeD_ZoKeY

AhMeD_ZoKeY

    عضو

  • الأعضــاء
  • 2 مشاركة

تاريخ المشاركة 23 March 2010 - 08:26 PM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته....اولا احب ان اشكر حضرتك على هذه المعلومات المفيدة ولكن كان عندى استفسار عن احسن المراكز اللى اخد فيها ال Oracle Developer من حيث التدريس والمركز معتمد واكون شاكر حضرتك...وجزاك الله خيراااا.

#110 ASALLAM

ASALLAM

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 59 مشاركة

تاريخ المشاركة 29 March 2010 - 10:54 AM

السلام عليكم
بارك الله فيك
اخي انا عندي سؤال وهو : ما الفرق بين التابل وال view and index في الاوراكل .
انا اعرف ان في الاكسس الفهارس تكون جزء من خصائص الحقول , لكن في الاوراكل التبس عليا الامر , لذا ارجو التكرم بالتوضيح ماالفرق بينهم وهل المنظارview كالجدول بالامكان ادخال بيانات عليه
خالص شكري

#111 waleed_wwn

waleed_wwn

    عضو

  • الأعضــاء
  • 6 مشاركة

تاريخ المشاركة 30 March 2010 - 10:25 AM

تسلم ايدك يا غالى

#112 m7mdsh3ban

m7mdsh3ban

    عضو

  • الأعضــاء
  • 1 مشاركة

تاريخ المشاركة 31 March 2010 - 05:43 PM

جزاك الله كل خير على مساعده اخوانك وشكر خاص مني للافاده

#113 OCP_Dream

OCP_Dream

    عضو

  • الأعضــاء
  • 12 مشاركة

تاريخ المشاركة 01 April 2010 - 03:22 PM

أخى justice انصحك بتراك الديفيلوبر و بعده انطلق الى ما تريد فهذا سوف يفتح امامك طرق كثيره ....... و الله يوفقك



sameh bakkar تعقيبا على ما قرأته في تعليقك :

أنا المبتدأ لا يبدأ بتعلم SQL و PL-SQL وإنما يبدأ بتعلم Developer! وارجو منك توضيح موضوعات Developer وشكرا جزيلا على مجهوداتك

#114 a7mdaly

a7mdaly

    عضو

  • الأعضــاء
  • 12 مشاركة

تاريخ المشاركة 20 April 2010 - 03:03 PM

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
الى الدكتور Sameh Bakkar
انا حاليا باخد كورس Java و هادخل بعدها على الاوراكل بس انا مش عارف اركز في الجافا لانها صعبة جداااااااااا و مش قادر عليها هل الاوراكل اسهل من الجافا ؟ و هل مجالاته احسن في سوق العمل ؟
ودلوقتي الجافا اصبحت جزء من الاوراكل بعد ما اتلغت Forms ، Report
مع العلم اني باخد في مركز يورو سوفت و مش عارف هل العيب من الكونستركتور و ال العيب فيا انا عشان مش قادر استوعب الجافا و فيه واحد صاحبي قالي ان الجهاز المركزي للاحصاء بالعباسية افضل مكان اخد فيه دورة الاوراكل هل هذا صحيح ام اكمل الاوراكل في مركز يورو سوفت
ارجو الرد
a7mdaly@yahoo.com
a7mdaly@hotmail.com

#115 mohamedhamed2008

mohamedhamed2008

    عضو

  • الأعضــاء
  • 1 مشاركة
  • الاهتمامات:النت والاوراكل والجرافيك

تاريخ المشاركة 11 May 2010 - 01:04 PM

جزاك الله خيرا
صورة

#116 al_saher2010

al_saher2010

    عضو

  • الأعضــاء
  • 12 مشاركة

تاريخ المشاركة 11 May 2010 - 10:12 PM

مشكووووووووووووور اخوي والله يعطيك العافية
متابع فقط

#117 الياقوتة

الياقوتة

    عضو

  • الأعضــاء
  • 1 مشاركة

تاريخ المشاركة 12 May 2010 - 04:19 PM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
بسم الله الرحمن الرحيم
و الصلاة و السلام على سيدنا Muhammadخير خلق الله
جزاك الله خيرا على المعلومات
نفع الله بك


#118 um_malek

um_malek

    عضو

  • الأعضــاء
  • 17 مشاركة

تاريخ المشاركة 13 May 2010 - 02:35 AM

مستر سامح الله يكرمك على الاجابات دي ...انا كنت اخدت كورس اوركل ديفلوبر من 3 سنين تقريبا ولكن لظروف الزواج والولااده ملحقتش اطبق منه حاجه او حتى استفيد بيه ..وحاليااا رجعت ازاكر وكاني مبتدئه بس الحمد لله الموضوع طلع اهون من مكنت متخيله ,,انا ديلوقتي خلصت ال sql //plsql
وطبقت امثله مختلفه فهلا المفروض اكمل في الفورمز كده واحل التمااارين الخاصه بالجزئين السابقين الاول وايه التراك اللي امشي عليه عشان اقول انا كده بقيت ديفلوبر يعني بعد ال sql وال plsql هكمل ايه كده يعني .

#119 عاشق oراكل

عاشق oراكل

    عضو

  • الأعضــاء
  • 2 مشاركة

تاريخ المشاركة 17 May 2010 - 12:06 AM

السلام عليكم
انا عضو جديد واعجبت بالموضوع وبصراحة اكتر حاب اشكر أ-سامح على الموضوع خصوصا لنا كـ مبتدئين



#120 tomo

tomo

    عضو

  • الأعضــاء
  • 4 مشاركة

تاريخ المشاركة 20 May 2010 - 10:12 PM

شكراً لكم

ووفقكم الله..