إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

لا يقوم بحفظ البيانات التي ادخلها في ال Database


5 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 joseph87

joseph87

    عضو

  • الأعضــاء
  • 7 مشاركة

تاريخ المشاركة 23 May 2008 - 09:53 PM

انا لما اعمل اضافه في ال داتا بيز بيدخل قدامي وبيقولي انه دخل البيانات ولما اعمل select بشوف ال انا دخلته لكن بمجرد اني اقفل ال صفحه isqlplus
و افتحها من تاني يقول لي انه لا توجد بيانات
اي البينات التي كنت ادخلتها وظهرت ليها هي غير موجوده اريد الحل بعد اذنكوا وشكرا ليكوا وعلي تعبكوا

تم التعديل بواسطة joseph87, 23 May 2008 - 09:57 PM.


#2 is_man

is_man

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 142 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 23 May 2008 - 10:33 PM

لو حضرتك بتعمل إضافه من الفورمه يبقى لازم تعطى امر الحفظ وهو
forms_ddl('commit[يسار][/يسار]');
الأمر ده بيحفظ وبيعمل الحفظ

جرب كده ورد عليه
سلام عليكم
------------------------------------------------
Ahmed Saleh
Senior Oracle Developer at KSA
a_fci_is@yahoo.com

#3 joseph87

joseph87

    عضو

  • الأعضــاء
  • 7 مشاركة

تاريخ المشاركة 24 May 2008 - 02:20 PM

انا بعمل اضافه من ال isql plus ياريت حد يساعدني

#4 Ahmed Farghaly

Ahmed Farghaly

    عضو نشط

  • الأعضــاء
  • 233 مشاركة

تاريخ المشاركة 24 May 2008 - 03:10 PM

بسم الله الرحمن الرحيم

كل اللى هتعمله هتكتب commit وتضغط على execute بس .
ولو انت عملت إضافه أو تعديل أو حذف وعايز ترجع هذه العمليات وانت داخل الـsession إكتب rollback ثم إضغط execute .

وشكراً.........
Oracle Developer

OCP

ومــا توفيـقــى إلا باللـــــه

#5 joseph87

joseph87

    عضو

  • الأعضــاء
  • 7 مشاركة

تاريخ المشاركة 24 May 2008 - 03:41 PM

الكلام ده لو انا من ال فورم لكن انا في ال داتا بيز مش بدخل علي الفورم خالص انا بتعامل مع ال داتا بيز بس

#6 Ahmed Farghaly

Ahmed Farghaly

    عضو نشط

  • الأعضــاء
  • 233 مشاركة

تاريخ المشاركة 24 May 2008 - 09:03 PM

ياأخى الكريم أنا أعلم إنك بتتعامل مع الـdatabase بإستخدام الـisqlplus كما ذكرت .
هتكتب commit عشان إتمام عملية الإدخال أو تكتب rollback للرجوع .
Oracle Developer

OCP

ومــا توفيـقــى إلا باللـــــه