إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

اريد معرفة هل هذا الكورس متكامل فى مجال الديفولبير


3 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 mahmoudmania

mahmoudmania

    عضو

  • الأعضــاء
  • 16 مشاركة

تاريخ المشاركة 05 June 2008 - 02:53 PM

السلام عليكم

يا اهل الخبرة باوركال كنت عايز ابتدى دراسة فى مجال الاوركال ديفولبير فى كورس قدامى دلوقتى بمركز النيو هورايزون فى الاسكندرية
و الكورس عبارة عن:

1-SQL Fundamentals I
2-Develop PL/SQL Program. Units
3-Build Internet Applications

و مدة الدراسة 40 HRS لكل جزء

واريد معرفة هل هذا الكورس متكامل فى مجال الديفولبير وهل النيو هورايزون من المعاهد القوية فى هذا المجال ام يوجد مكان اخر
للدراسة فى الاسكندرية افضل برجاء سرعة الرد لأن الحجز حينتهى يوم 10/6/2008


#2 mhelmy

mhelmy

    عضو

  • الأعضــاء
  • 37 مشاركة

تاريخ المشاركة 05 June 2008 - 03:49 PM

السلام عليكم أخي محمود
بالنسبة للكورس تمام اما المعهد لا أدرى ربنا يوفقك

العلم يرفع بيتا لا عماد له والجهل يخفض بيت العز والكرم

MHelmy[وسط][/وسط]

#3 sameh bakkar

sameh bakkar

    مشرف قسم المبتدئين

  • فريق الإشراف
  • 1,019 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 06 June 2008 - 04:31 PM

رجاء زياره هذا الرابط به المنهج بالكامل و المعتمد من اوراكل ...

بسم الله

بخصوص المركز هذا لا يعنيك فى شىء ولكن عليك الأهتمام بالمحاضر و ليس المركز .... بالتوفيق

Sameh Bakkar

Principal Oracle Apps Techno-Functional Consultant / Oracle E-Business Suite Certified Trainer

Oracle E-Business R11 Suite Applications Workflow Certified Expert

Oracle E-Business Suite R12 HCM Certified Implementation Specialist

Oracle Certified Professional

ITIL V3 Foundation certified

Microsoft Project certified




الموقع الخاص: AppsLead | Your Honest Guide | Sameh Bakkar


#4 mahmoudmania

mahmoudmania

    عضو

  • الأعضــاء
  • 16 مشاركة

تاريخ المشاركة 06 June 2008 - 04:52 PM

شكرا مستر سامح على اهتمامك بس فى استفسار
فى المركز دامجين ( Forms& Reports) فى تراك واحد مدتة 40 ساعة تحت مسمى Oracle Build Internet Applications
و مدة الكورس كامل 120 ساعة و فى الملف الى بعتهولى مدة الكورس 160 ساعة كنت عايز اعرف الفرق و هل لازم ادرس ERP
مع تراك الديفيلوبر و لا هو مجرد شىء تكميلى