إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

س سؤال: كيف اضيف صورة لموظف معين في الداتا بيز؟؟


4 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 hrs

hrs

    عضو نشط

  • الأعضــاء
  • 282 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 23 March 2009 - 03:09 PM

الموضوع مبين من عنوانه

كيف اضيف صورة في الداتا بيز لموظف معين

انا استخدم 10 جي وال 6 اي
ارجو الرد باسرع وقت ممكن

#2 Ahmad.Hasan

Ahmad.Hasan

    مشرف قسم الـ Forms & Reports والمشاريع

  • فريق الإشراف
  • 4,871 مشاركة
  • الاسم الأول:Ahmad
  • اسم العائلة:Hasan
  • البـلـد: Country Flag
  • المنصب الحالي:Oracle HCM Consultant

تاريخ المشاركة 23 March 2009 - 03:45 PM

السلام عليكم
اضف حقلا في الجدول ويكن نوعه LONG RAW
وعلى الفورم اضف حقلا من نوع صورة
وكود اختيار الصوة من الكمبيوتر سارفقه لاحقا ان شاءالله لضيق الوقت

.Oracle E-Business Suite R12 HCM Certified Implementation Specialist

 

.Oracle Fusion Human Capital Management 11g Human Resources Certified Implementation Specialist

 


#3 hrs

hrs

    عضو نشط

  • الأعضــاء
  • 282 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 25 March 2009 - 07:06 AM

شكرا لك اخي وبانتظار ردك <_<

#4 sosoefe

sosoefe

    عضو

  • الأعضــاء
  • 3 مشاركة

تاريخ المشاركة 25 March 2009 - 04:30 PM

شوف انت هتضيف فى الفورمه من خلال الtool bar
image item وتسميها مثلا ilogo ثم تضيف puch button وتحط فيه الكود ده
declare
filename varchar2(256);
begin filename:=GET_FILE_NAME('d:',File_Filter=> 'Image Files (*.jpg)|*.jpg|Image Files(*.bmp)|*.bmp|Image Files(*.gif)|*.gif|All Files (*.*)|*.*|');

READ_IMAGE_FILE(filename, 'jpg', 'ilogo');

end;


بالتوفيق ان شاء الله

#5 hrs

hrs

    عضو نشط

  • الأعضــاء
  • 282 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 25 March 2009 - 07:35 PM

شكرا اخي على ردك لكن اليس هذا لوضعه في الفورم فقط فهو يقوم بقراءة الصورة من الملف وليس من الداتا بيز وهذا هو سؤالي اريد طريقة حفظ وقراءة الصورة من والى الداتا بيز
اتمنى الرد بأسرع وقت ممكن