إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

الديفلوبر الى اين ؟؟؟


5 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 mmsalman87

mmsalman87

    عضو مميز

  • الأعضــاء
  • 1,689 مشاركة
  • الاسم الأول:Maher
  • اسم العائلة:Salman
  • البـلـد: Country Flag
  • المنصب الحالي:Senior Oracle HCM SaaS Pre Sale Consultant

تاريخ المشاركة 14 June 2009 - 02:31 PM

السلام عليكم
احبائي الاعضاء بجميع مصنفاتكم في هذا المنتدى
الصراحة من مدة وانا خايف من اللي بيصير في السوق العالمي اولها بدات باطلاق اوراكل 11g بدون ديفلوبر حتى الان
واخرها شراء شركة صن
فهل ستستغني اوراكل عن الديفلوبر وتحل مكانه الاوراكل مع الجافا وهل من المعقول ان يصبح الديفلوبر شيء انتهت صلاحيته
وعليه الانتقال الى الجافا او اي لغة اخرى تساؤلات عديدة لا ادري ما هي اجاباتها ارجو ان تعطوني ارائكم وشكرا

                                                                                             

                                                                                                                  Maher Salman

• Oracle Fusion Human Capital Management 11g Human Resources Certified Implementation Specialist 

Taleo (TEE): Onboarding Administration Ed 3 LVC, Oracle University.

• Taleo (TBE): Recruit Essentials Ed 4.1 LVC, Oracle University.

• Oracle Fusion HCM Implementation, Oracle University.

• Oracle Certified Professional Developer (OCP) - Oracle Forms: Build Internet Applications.

• Oracle Certified Associate Developer (OCA).

• Oracle E-Business Suite R12 Human Capital Management Certified Implementation Specialist (HCM)

                                                                                                                                        
                                                                                                           http://learnoracle.net                                                                                                                

                                                                                                                             
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

أهم مواضيعي ( Oracle Developer )

- برنامج حفظ الكودات - My Codes

- كيفية عمل نظام متعدد اللغات

- انشاء شاشة دخول وتغيير كلمة السر والتحكم بالمستخدمين

- Import And Export On Toad

- التحكم في النظام من خلال الملف Formsweb.cfg

​- Advanced Dynamic List

- توليد ارقام وحروف عشوائية 

 

 

أهم مواضيعي ( Oracle HRMS)

 

Using Special Value set in oracle hrms 


#2 shabara

shabara

    عضو

  • الأعضــاء
  • 18 مشاركة

تاريخ المشاركة 14 June 2009 - 02:40 PM

عليك نور كل اللي انت قلته مضبوط ، عايز تشتغل ديفيلوبر عليك وعلى دوت نت ،،،، اوراكل عليك وعلى E-Business Suite اللي الكورس بتاعه بـ 21 الف جنيه ومساءك جميل ...... الديفيلوبر خلاص كل سنة وانت طيب ..

#3 sho_7222

sho_7222

    عضو مميز

  • الأعضــاء
  • 501 مشاركة
  • الاسم الأول:DR/ASHRAF.
  • اسم العائلة:FATHY
  • البـلـد: Country Flag
  • الاهتمامات:البحث العلمي في مجال تكنولوجياالتعليم الكتروني والتدريب T.o.T ومدقق خارجي لمعايير الجودة العالمية.
    والبرمجة :(,developer,Apps,Jdeveloper,DBA,BI,lienex,java,VB.NET)
  • المنصب الحالي:مستشار بمركز البرمجة بوزار ةالتربية والتعليم

تاريخ المشاركة 14 June 2009 - 03:41 PM

ياجماعه الديفلوبر اساس لا غني عنه اه هو لازم تتطور معاه انك تاخد جي ديفلوبر او اي بزنس بس كل بدون ما تكون ديفلوبر صعب لان كله يعتمد علي شاشات وتقارير فاللي اخد ديفلوبر مبروك عليه ويكمل الباقي بقي
زي الدوس مرحتش عليه ولا حاجه واسالوا المحترفين
هو راح علي اللي المبتدئين بس المحترفين شغالين عليه وبيشغلوا اقوي برامج الشبكات مثل اللينكس والليونكس عليه
وبالتوفيق

(رب اجعلني مقيم الصلاة ومن ذريتي ربنا وتقبل دعاء ، رب اغفر لي ولوالدي وللمؤمنين يوم يقوم الحساب)


مستشار مركز جودة البرمجة بوزارة التربية والتعليم

 

استاذ مساعد تكنولوجيا تعليم

 

dr.ashraf.fathy@hotmail.com


00201099020210

 


#4 جلال شواقفه

جلال شواقفه

    عضو مميز

  • الأعضــاء
  • 2,559 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 14 June 2009 - 08:00 PM

ياجماعه الديفلوبر اساس لا غني عنه اه هو لازم تتطور معاه انك تاخد جي ديفلوبر او اي بزنس بس كل بدون ما تكون ديفلوبر صعب لان كله يعتمد علي شاشات وتقارير فاللي اخد ديفلوبر مبروك عليه ويكمل الباقي بقي
زي الدوس مرحتش عليه ولا حاجه واسالوا المحترفين
هو راح علي اللي المبتدئين بس المحترفين شغالين عليه وبيشغلوا اقوي برامج الشبكات مثل اللينكس والليونكس عليه
وبالتوفيق


انا متفق معاك
ارجو من يستفيد من مشاركاتي الدعاء لوالدي ولاموات المسلمين بالمغفره والرحمه......

جلال محمود شواقفه
مدير دائرة الحاسوب
بلدية المفرق الكبرى
المملكه الاردنيه الهاشميه.

#5 Ahmad.Hasan

Ahmad.Hasan

    مشرف قسم الـ Forms & Reports والمشاريع

  • فريق الإشراف
  • 4,871 مشاركة
  • الاسم الأول:Ahmad
  • اسم العائلة:Hasan
  • البـلـد: Country Flag
  • المنصب الحالي:Oracle HCM Consultant

تاريخ المشاركة 14 June 2009 - 09:17 PM

السلام عليكم
اتفق مع اخواني لانه المبرمجين دائما بنظرون الى السرعه في run time
والديفيلوبر يعتبر اسرع من الجافا من هذه الناحية...

.Oracle E-Business Suite R12 HCM Certified Implementation Specialist

 

.Oracle Fusion Human Capital Management 11g Human Resources Certified Implementation Specialist

 


#6 waleed.c

waleed.c

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 72 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 14 June 2009 - 09:38 PM

http://download.orac...20features.html


Forms 11g