إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

اية الغلط اللي في الكود دا ؟


3 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 masmas1001

masmas1001

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 61 مشاركة

تاريخ المشاركة 22 July 2009 - 03:50 PM

في عملية اضافة سطر في table بالكود دا اية الغلط اللي بيحصل هنا مش قادر اجيبة

DECLARE
v_deptno emp.deptno%type : =&deptno;
v_dept_name dept.dname%type:='&dept_name';
BEGIN v_dept_name:=nvl(v_dept_name,'NO NAME');
insert into dept(deptno, dname)
values(v_deptno, v_dept_name);
dbms_output.put_line('***************************************'(;
dbms_output.put_line('deptno : ' || v_deptno);
dbms_output.put_line('dept name : ' ||v_dept_name);
dbms_output.put_line('**************************************'(;
END;


قي حاجة غلط بعد ما ادخل الرقم بتاع deptno ولكن المشكلة في dept name معرفش لية ال error بيطلع


شكرا وعاوز رد الناس والحل

شكرا

#2 mustafagamiel

mustafagamiel

    مشرف قسم النماذج والمشاريع

  • فريق الإشراف
  • 2,095 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 22 July 2009 - 04:12 PM

السلام عليكم
الغلط في السطر رقم 2 في مسافة بين : و = شيل المسافة
ثانيا اغلق الاقواس بطريقة صحيحية في السطر 7 و 10

موفق

اللهم إن كان رزقي في الســــــــــماء فأنزله
وإن كان في الأرض فأخرجـه
وإن كان بعيدا فقربه وإن كان قريبا فيسره
وإن كان قليلا فكثره وإن كان كثيرا فبارك لي فيه

اللـــهم آمين
لا إله إلا الله وحده لاشريك له- له الملك وله الحمد وهو على كل شيء قدير
لا إله إلا أنت سبحانك-- إني كنت من الظالمين






#3 masmas1001

masmas1001

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 61 مشاركة

تاريخ المشاركة 27 July 2009 - 03:14 PM

الف شكر يا باشا على الرد

#4 new_koki

new_koki

    عضو

  • الأعضــاء
  • 13 مشاركة

تاريخ المشاركة 03 August 2009 - 04:50 PM

ايه العلامة & دى اللى موجودة فى الكود