إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

مشكله في الاتصال مع الفورم


2 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 zedan

zedan

    عضو

  • الأعضــاء
  • 20 مشاركة

تاريخ المشاركة 22 February 2004 - 04:15 PM

اسلام عليكم
مشكلتي بسيطه لكن الحل مش عندي
لما اشبك الفورك مع database طبيعي لازم user name and password
لكن في الفراغ الاخير database connection
لازم اكتبه كل مره ادخل على الفورم
شفت طريقه دخول على الفورم بدون database connection
هل حد عنده فكره عنها؟

شكرا

#2 khaled

khaled

    مشرف سابق وعضو مميز

  • المجموعة الماسية
  • 251 مشاركة

تاريخ المشاركة 22 February 2004 - 05:18 PM

نعم اخي الطريقه هي ان تذهب الى الـkey الخاص بالدفلوبر في الـwindows registery
ثم تعمل string key جديد باسم local وتضع قيمه الـdatabase connection بها . وبهذه الطريقه لا تحتاج في كل مره كتابه الـdatabase connection .
خالد مبارك العوبثاني
اليمن-حضرموت
Email :Aboanter84@hotmail.com

#3 ocp developer

ocp developer

    عضو

  • الأعضــاء
  • 43 مشاركة

تاريخ المشاركة 22 February 2004 - 06:53 PM

اخى زيدان . ممكن تعمل شورت كت ينادى على الفورمة وتثبت فيه المستخدم وكلمة السر واسم قاعدة البيانات. بفرض انه تم تثبيت اوراكل عندك على مشغل c يمكن كتابه الامر التالى فى target بتاع الشورت كت
C:\orawin95\BIN\ifrun60.EXE form_name.FMX user_name/user_password@db_name
حيث الجزء الاول هو مسار تشغيل الفورم رن تايم والاجزاء الباقية هى اسم الفورمة والمستخدم وكلمة السر واسم قاعدة البيانات