إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

سؤال عن الباكيج


3 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 raedaltoh

raedaltoh

    عضو

  • الأعضــاء
  • 21 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 07 October 2009 - 01:19 PM

السلام عليكم
انا بدي اعمل بكيج واعرف في السبيسفيكيشن والبودي
سؤالي الان اذا حطين داخل البودي بروسيجر وفنكشن هل لازم يكونو مخزنين في الداتابيس ام تلقائي لما اعرفهم داخل البودي للباكيج راح يتخزنو
وسلامي للجميع

#2 weloooo

weloooo

    مشرف

  • فريق الإشراف
  • 249 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 07 October 2009 - 03:02 PM

السلام عليكم.

لو قصدك إنك لو هاتعمل procedure أو function لسه هاتعملهم جديد داخل هذه ال package أكيد هايتخزنوا داخل قاعدة البيانات. بس خد لبالك إنهم هايتخزنوا في القاعده ( خاصين لهذه ال package ) حتى لو كانوا بهم أخطاء . بمعنى أن ال PACKAGE هاتتخزن كلها حتى لو فيها أخطاء.

أما لو قصدك إنك تستخدم أي Procedure أو Function محفوظين قبل كده فهذا عادي.

أحمد يحيى


Oracle Apps Senior Technical Consultant


#3 raedaltoh

raedaltoh

    عضو

  • الأعضــاء
  • 21 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 07 October 2009 - 03:49 PM

يعني يا اخ احمد بفهم من كلامك انه بجوز استخدم procedure او function موجودين اصلا
وبرضو بسير اعرف procedure او function داخل الpackage حتى لو ما كانو عنا موجودين يعني كاني بدهم اعملهم من جديد؟؟؟

#4 raedaltoh

raedaltoh

    عضو

  • الأعضــاء
  • 21 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 07 October 2009 - 03:52 PM

ولو اعملتهم create من جديد داخل الbody لا يجوز استخدامهم الا فقط دالخ هذه الpackage