إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

ازاى باستخدام procedure احسب اكبر اداره فيها موظفين


16 رد (ردود) على هذا الموضوع

#16 romio2005

romio2005

    عضو

  • الأعضــاء
  • 26 مشاركة

تاريخ المشاركة 11 December 2009 - 03:07 AM

العفو اخي و ما عملنا غير الواجب و اي سؤال تاني انا حاضر

بس سؤال اسمحلي , لك الحرية في الاجابة عليه

لماذا كنت تريد هذا الكود ؟



انا بصراحه كنت لسه مخلص كورس اوراكل
وبدور على شغل
ولى اصدقاء على النت مهتمين باوراكل
فواحد قالى الفكره امبارح وحاولت فيها وصلت لحد الكود والبروسيجر
ووقفت عند الطباعه
اللى حضرتك عملته لما استدعيت البرويسجر

شكرا جزيلا على خدماتكم
مهندس وائل الجمل


#17 habash1986

habash1986

    عضو

  • الأعضــاء
  • 10 مشاركة

تاريخ المشاركة 11 December 2009 - 03:24 AM

العفو اخي و ما عملنا غير الواجب و اي سؤال تاني انا حاضر

بس سؤال اسمحلي , لك الحرية في الاجابة عليه

لماذا كنت تريد هذا الكود ؟



انا بصراحه كنت لسه مخلص كورس اوراكل
وبدور على شغل
ولى اصدقاء على النت مهتمين باوراكل
فواحد قالى الفكره امبارح وحاولت فيها وصلت لحد الكود والبروسيجر
ووقفت عند الطباعه
اللى حضرتك عملته لما استدعيت البرويسجر



بالتوفيق يا رب , و انا ايضا انهيت كورس الsql و ال plsql و بعد يومين ابدأ الفورمز ان شاء الله

شد حيلك , و عقبال الشغل ان شاء الله

و خلال هذه الفترة ( نصيحة اخوية ان شاء الله ) حاول تراجع تمارين الكتاب و تحلها , تدور بالنت على حلول لمشاكلك , و هذا ما افعله حاليا ً كي احسن نفسي في الاوراكل

فقط نصيحة اخوية احببت ان اهديها لأخ لي في المنتدى , و نحن هنا كلنا نبحث عن تطوير انفسنا في هذا المجال ...

بالتوفيق