إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

مساعدة في ال List


7 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 mohamed_abdelsalam

mohamed_abdelsalam

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 129 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 20 December 2009 - 02:42 PM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
أخواني الكرام عاوز أعمل أتنين list البيانات بتظهر في ال list التانية عل أساس البيانات الموجودة في ال list الاولى والاثنين من النوع poplist
سبحان الله وبحمده.. سبحان الله العظيم

mohamed_3abs@hotmail.com
mohamed3absm@gmail.com

#2 malik alwadi

malik alwadi

    عضو نشط

  • الأعضــاء
  • 371 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag
  • الاهتمامات:Internet Browsing

تاريخ المشاركة 20 December 2009 - 02:52 PM

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته
اخي الكريم هذا الكود يعمل Populate للبيانات من خلال القيمة الموجودة في الــ List الاولى

Declare
v_re		   RecordGroup;
vn_num	  Number;
Begin
v_re := Create_Group_From_Query('g2','Select Ename,To_Char(Empno) 
											 From Emp
											 Where Deptno = :Blk_0.List');
Clear_List('Blk_0.T_list');
vn_num := Populate_Group('g2');
if vn_num = 0 Then
Populate_List('Blk_0.T_list',v_re);
End If;
Delete_Group(v_re);
End;

لا الله الا انت سبحانك اني كنت من الظالمين


#3 mohamed_abdelsalam

mohamed_abdelsalam

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 129 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 22 December 2009 - 09:32 AM

جزاكم الله خيرا يا أخي وجعله في ميزان حسناتك
هو في مشكلةلما طبقت الطريقة بيطلع خطأ
can not delete element in list_name
فما قولكم؟
سبحان الله وبحمده.. سبحان الله العظيم

mohamed_3abs@hotmail.com
mohamed3absm@gmail.com

#4 Om MAriam

Om MAriam

    عضو نشط

  • الأعضــاء
  • 297 مشاركة
  • الاسم الأول:Nesrine
  • اسم العائلة:Ibrahim
  • البـلـد: Country Flag
  • المنصب الحالي:Oracle consultant

تاريخ المشاركة 22 December 2009 - 09:53 AM

شوف المثال المرفق لل EMP,DEPT tables
يوضح استرجاع بيانات الموظفين طبقا للادارة المختارة

ملفات مرفقة



#5 mohamed_abdelsalam

mohamed_abdelsalam

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 129 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 22 December 2009 - 12:39 PM

frm-41072 cannot create group dname
الخطأ ده بيظهر أثناء التشغيل
سبحان الله وبحمده.. سبحان الله العظيم

mohamed_3abs@hotmail.com
mohamed3absm@gmail.com

#6 Om MAriam

Om MAriam

    عضو نشط

  • الأعضــاء
  • 297 مشاركة
  • الاسم الأول:Nesrine
  • اسم العائلة:Ibrahim
  • البـلـد: Country Flag
  • المنصب الحالي:Oracle consultant

تاريخ المشاركة 22 December 2009 - 01:17 PM

تم تعديل بالشاسة و لكن يجب ان يكون لديك جدول EMP,DEPT
ممكن تستبدلهم بالجداول الخاصة بك

ملفات مرفقة



#7 mohamed_abdelsalam

mohamed_abdelsalam

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 129 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 22 December 2009 - 02:27 PM

معذرة ولكن نفس الخطأ
سبحان الله وبحمده.. سبحان الله العظيم

mohamed_3abs@hotmail.com
mohamed3absm@gmail.com

#8 @nana@

@nana@

    عضو نشط

  • الأعضــاء
  • 284 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag
  • الاهتمامات:Don't Say ,I Don't Know..But Try&& Error :(
    I Adore Oracle 4 Ever :D

تاريخ المشاركة 22 December 2009 - 03:28 PM

كريت الجدول الاول :)

وبعدين حضرتك جرب الفورما هيا صغيرة اوى بس اتمنى تفيدك

ملفات مرفقة

  • ملف مرفق  nana.rar   11.44كيلو   40 عدد مرات التحميل


FatmaElgzar
https://www.facebook...acleJavaAcademy

http://www.facebook....gDream.Computer
Try 2 Change Ur Life 2 The Best
---------------------------------------
ياحى ياقيوم برحمتك أستغيث ، أصلح لى شأنى كله ولاتكلنى الى نفسى طرفة عين .

حسبى الله لااله الا هو ، عليه توكلت وهو رب العرش العظيم
--------------------------------------------------
905527214.gif