إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

Cross Join


3 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 el_saka

el_saka

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 76 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 07 January 2010 - 02:34 PM

السلام عليكم ورحمة الله
في عندي سؤال
هلى يكمن عمل cross join لجدول بنفسه

وشكرا

#2 mohooo81

mohooo81

    عضو نشط

  • الأعضــاء
  • 214 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 09 January 2010 - 02:29 PM

السلام عليكم اولا ال cross join هو خطا join
بمعنى ان لا احد يتعمد الربط بالcross join ولكنة موجود لاظهار ان هناك خطأ فى جملة الربط وهو بيظهر عندما لاتضع شرط او تضع شرط خاطىء يمكن ان يحدث ال cross join على تابل واحد او اكثر .
مالا يدرك كلة لا يترك كلة

#3 el_saka

el_saka

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 76 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 09 January 2010 - 02:46 PM

ياريت توضح اكتر

#4 mohooo81

mohooo81

    عضو نشط

  • الأعضــاء
  • 214 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 09 January 2010 - 04:09 PM

المثال على المستخدم scott


select e.ename,e.deptno,d.loc
from emp e , dept d


هتلاقى هنا الناتج = 84 صف على الرغم من عدد الصفوف = 14 دة هنا اسمة الcross
ودة بينتج لانى محططش شرط للربط الصحيح اللى هوا

where e.deptno = d.deptno


دة لو بربط بين جدولين اما لو بربط بجدول واحد


select  e.ename,e.empno,d.mgr
from emp e , emp d


وهنا بيعمل cross لنفس التابل لانى محططش شرط ربط ارجو ان تكون المعلومة وصلت

تم التعديل بواسطة mohooo81, 09 January 2010 - 04:10 PM.

مالا يدرك كلة لا يترك كلة