إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

أرجوا المساعدة في شرح الكود ده


2 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 zezo man

zezo man

    عضو

  • الأعضــاء
  • 1 مشاركة

تاريخ المشاركة 11 March 2010 - 01:53 PM

بسم الله الرحمن الرحيم

أرجوا المساعدة في شرح الكود ده
:angry: :rolleyes:

declare
uname varchar2(10);
pass varchar2(10);
begin
uname := 'username';
pass :='password';
logon(uname, pass||'@connect_database');
end;



#2 mk3bmw

mk3bmw

    عضو نشط

  • الأعضــاء
  • 234 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 11 March 2010 - 02:35 PM

declare     بداية البرنامج
uname varchar2(10); تعريف متغير اسمه uname
pass varchar2(10); تعريف متغير pass
begin البداية
uname := 'username'; وضع النص username في المتغير uname
pass :='password'; وضع النص password في المتغير pass
logon(uname, pass||'@connect_database'); هذا الامر يقوم بالشبك على قاعدة البيانات بالمعلومات المعطية
end النهاية




باختصار الامر logon يقوم بعملية الشبك على database بدل من ان يعطيك شاشة connect

#3 mostfa_future

mostfa_future

    عضو مميز

  • الأعضــاء
  • 570 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 11 March 2010 - 03:31 PM

ده شغل فورمز محطوط على تريجر اسمه
on_logon
يعنى لما الفورمه تدخل على الداتا بيز مفروض تعمل خطوات معينه (طلب اليوزر) التريجر ده بيلغى العمليات الى بتعمله و بيعمل هو الاتصل يدوى ا عن طريق الامر ده الى يتنفد كل لما الفورمه تفتح
logon(uname, pass||'@connect_database');
لو انت لسه متدرستش فورمز هتعرفو ان شاء الله فى الفورمز
يارب اكون اديتك فكره عن الموضع
بالتوفيق

لا تحسبن المجد تمرا أنت اكله *** لن تبلغ المجد حتى تلعق الصبر


صورةصورة