إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

عندي مشكلة في استيراد البيانات


5 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 yms12

yms12

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 80 مشاركة

تاريخ المشاركة 10 May 2010 - 11:54 AM

الاخوة الكرام
عندي مشكلة في اسيراد البيانات وهي موضحة الصورة المرفقة
حيث ان الاستيراد لا يتم بصورة صحية ب
بالرغم من ان التصدير للبيانات صحيح ومجرب على جهاز اخر
واضح ان المشكلة عندي في الجهاز فما الحل

ملفات مرفقة

  • ملف مرفق  t0.JPG   93.69كيلو   30 عدد مرات التحميل


#2 eslam4444

eslam4444

    عضو نشط

  • الأعضــاء
  • 444 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag
  • الاهتمامات:football,swimming,design,PlayStation,web developer,,

تاريخ المشاركة 10 May 2010 - 12:54 PM

بسم الله الرحمن الرحيم
من الواضح انك تعمل import على user وهو موجود بالفعل .
قم بعمل drop ثم قم بالتجربه مرة اخرى.

mcts||''||oca||''||ocp||askpc expert

I hope soon successful Ceh


متغيب مؤقتا


#3 yms12

yms12

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 80 مشاركة

تاريخ المشاركة 10 May 2010 - 01:06 PM

اشكرك على الرد
ولكن لوضوح كيف اعمل drop لاني مبتدء
هل المقصود حذف الجداول ان كان ذلك فهذا المستخدم لا توجد تحتة اي جداول
انا قمت بعمل اتصدير للجداول من جهاز وفي الجهاز الاخر قمت بعمل استيراد ولكن ظهرت الشاشة بهذا الشكل

تم التعديل بواسطة yms12, 10 May 2010 - 01:31 PM.


#4 ENG_HOSSAM_WALLY

ENG_HOSSAM_WALLY

    عضو مميز

  • الأعضــاء
  • 1,005 مشاركة
  • الاسم الأول:Hossam
  • اسم العائلة:Wally
  • البـلـد: Country Flag
  • المنصب الحالي:......

تاريخ المشاركة 12 May 2010 - 12:32 PM

لعمل drop لمستخدم موجود بالفعل

drop user user_name cascade;

ولازم المستخدم اللى انت متصل بيه وانت بتعمل حذف يكون معاه صلاحية ال dba

ملفات مرفقة

  • ملف مرفق  Drop user.JPG   38.94كيلو   11 عدد مرات التحميل

تم التعديل بواسطة ENG_HOSSAM_WALLY, 12 May 2010 - 12:35 PM.

Hossam Wally

 

Hossam_wally@hotmail.com

 

 

00201156365637

 

 


#5 yms12

yms12

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 80 مشاركة

تاريخ المشاركة 12 May 2010 - 02:41 PM

اشكرك على الرد

#6 Lestat

Lestat

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 117 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 20 May 2010 - 04:10 PM

اليوزر الى انت بتعمل ليه import لسه موجود
اعمل DROP الاول لليوزر ده
وبعد كدا كمل عادى