إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

خطأ Warning: Procedure Created With Compilation Errors.


5 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 ahmad48

ahmad48

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 72 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 23 July 2010 - 11:41 AM

بسم الله الرحمن الرحيم

اخوان عند انشاء البروسيجر تظهر الرسالة التالة
create or replace  procedure totalcost_item is
 begin
 Declare 
 select * from mm;
 end totalcost_item;

Warning: Procedure created with compilation errors.

مع العلم انه في السابق انا عملت البروسيجر هذا ونفذ بس ما ادري ليش الان ما ينفذ

#2 mostfa_future

mostfa_future

    عضو مميز

  • الأعضــاء
  • 570 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 23 July 2010 - 02:26 PM

اخى الكريم شيل Declare .
ال procedure لا يحتوى على Declare ابداا.
جرب وقولى بالتوفيق.

لا تحسبن المجد تمرا أنت اكله *** لن تبلغ المجد حتى تلعق الصبر


صورةصورة


#3 mostfa_future

mostfa_future

    عضو مميز

  • الأعضــاء
  • 570 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 23 July 2010 - 04:45 PM

اسف اخى المشكله فى Declare وايضا ان لا يجوز كتابه اى جمله select داخل اى pl دون into يعنى مفروض ان اى جمله سيلكت داخل begin
و end بهذه الصوره select ...into ... from ...
بالتوفيق

لا تحسبن المجد تمرا أنت اكله *** لن تبلغ المجد حتى تلعق الصبر


صورةصورة


#4 ahmad48

ahmad48

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 72 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 23 July 2010 - 08:30 PM

بارك الله فيكم اخوتي الاكارم


في الحقيقة المشكلة كانت من عندي لأن كنت احاول اعمل البوسيجر في يوزر لايتضمن الجداول ضمن البروسيجر

وعندما نفذت البروسيجر في اليوزر الصحيح اشتغل وتنفذ

#5 mostfa_future

mostfa_future

    عضو مميز

  • الأعضــاء
  • 570 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 23 July 2010 - 11:31 PM

اخى احمد انا عايز افهم حاجه صغيره هل انت كتبت نفس الكود اللى فى المشاركه وتنفذ معاك . لااظن اكيد غيرت فيها .
ارجو التوضيح وجزاك الله خير.

ارجو التوضيح

لا تحسبن المجد تمرا أنت اكله *** لن تبلغ المجد حتى تلعق الصبر


صورةصورة


#6 AhmedMouradZarzora

AhmedMouradZarzora

    عضو

  • الأعضــاء
  • 36 مشاركة

تاريخ المشاركة 04 November 2010 - 03:04 AM

المشكله ممكن تكون فى اليوزر ايضا،

لكن الكود فيه غلطه وهى Declare

زى ماقال اخونا مصطفى



set serveroutput on

begin
for i in 1..100000 loop
dbms_output.put_line('اللهم ارحمنا');
end loop;
end;