إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

سوال عن اسماء الuser في الداتا بيز


3 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 ايمان2010

ايمان2010

    عضو

  • الأعضــاء
  • 22 مشاركة

تاريخ المشاركة 04 August 2010 - 07:09 PM

السلام عليكم
ممكن يا جماعة حدا يقولي كيف بدنا نعرف اسماء ال user في الداتا بيز مشان ما اخلي المستخدم يدخل اسم user
نفس الموجود في الداتا بيز

#2 developer 10g

developer 10g

    عضو

  • الأعضــاء
  • 25 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag
  • الاهتمامات:oracle developer 10g & oracle jdeveloper 10g & oracle db 11g & java &

تاريخ المشاركة 04 August 2010 - 07:55 PM

بسم الله الرحمن الرحيم

أولا ... لو عايز تعرف من خلال استعلام من ال sql

select *from all_users;

ده لمعرفة أسماء المستخدمين الموجودين .

ثانيا ... لو انت اصلا عايز تعرف من خلال الفورمه ياعنى المستخدم يبقى عنده قائمة بالاسماء الموجوده

هتعمل ريكورد جروب على text وتغير نوعه هتخليه list تمام وهتعمل استعلام عن المستخدمين الى فى قاعدة البيانات عادى


لو انا فهمتك غلط ياريت تفهمنى اكتررررررررررررر وانا هرد عليك

#3 ايمان2010

ايمان2010

    عضو

  • الأعضــاء
  • 22 مشاركة

تاريخ المشاركة 05 August 2010 - 07:06 AM

شكراااااااا وصلت الفكرة

#4 Lestat

Lestat

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 117 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 07 August 2010 - 03:19 PM

i think u can use this code
select * from all_users ;