إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

دراسة اوراكل في الهند - استفسارعن افضل المعاهد ..


5 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 iHashem

iHashem

    عضو

  • الأعضــاء
  • 3 مشاركة

تاريخ المشاركة 14 September 2010 - 11:01 AM

السلام عليكم و رحمة الله وبركاته ..


الأخوة الأعزاء في منتدى مستخدمي اوراكل ...

للتو تخرجت من الجامعة بتخصص علوم حاسب آلي .. تدربت من قبل على اساسيات اوراكل في sql و HRMS في احدى الشركات الكبرى قبل التخرج ..

الآن احتاج لأستكمال الدراسة في مجال الديفيلوبر و من ثم الادمنستريتور لاحقا .. لكن نظرا لغلاء أسعار الدورات و ضعفها من الناحية العملية قررت التوجه للهند بعون الله ..

بعد البحث هنا و هناك وجدت ان افضل منطقة هي حيدرأباد من ناحية توفر المعاهد و رخص الاسعار و قوة التعليم .. و بالذات في منطقة امير بيت .. ولكن وجدت ايضا ان هناك العشرات من المعاهد التي تقدم نفس الدورات ولكن بفارق الجودة ولذلك ابحث هنا عن اي احد قد درس في تلك المعاهد و استفاد منها ..



ولكم جزيل الشكر ،،

تم التعديل بواسطة iHashem, 14 September 2010 - 11:33 AM.


#2 iHashem

iHashem

    عضو

  • الأعضــاء
  • 3 مشاركة

تاريخ المشاركة 14 September 2010 - 11:04 AM

حاليا اقوم بدراسة ملفات البوربوينت الخاصة باوراكل في مجال SQL , PLSQL , FORM للتقديم على شهادة OCP ... لكن الجميع نصحني ايضا بالذهاب للهند لأخذ الخبرة العملية ..

في انتظار ردودكم :)

#3 aymanabdullah

aymanabdullah

    عضو

  • الأعضــاء
  • 1 مشاركة

تاريخ المشاركة 16 September 2010 - 07:59 PM

اخي


sql star the best
but what u have study there i mean which certificate you have to get
today there are

many certificate like:
SDBA OJAD
BUT MY ADVICE TO GET INSTITUTION NAME : SQLSTAR

#4 iHashem

iHashem

    عضو

  • الأعضــاء
  • 3 مشاركة

تاريخ المشاركة 25 September 2010 - 08:29 AM

سأقوم بالدراسة في مجالي الديفيلوبر و الادمنستريتر على 11g ..



قمت بالتواصل مع sql star و وجدت انه يقوم بتدريس مواد اوراكل ( نفس ملفات البوربوينت الي ادرسها حاليا )..

في الحقيقة لا ادري هل سيكون التعليم من هذه الملفات ام سيكون هناك تطبيق عملي عليها ؟!

#5 tekamoka

tekamoka

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 123 مشاركة

تاريخ المشاركة 25 September 2010 - 11:02 AM

السلام عليكم و رحمة الله و بركاتة
الاخ العزيز انا عمرى مارحت الهند بس مصر فيها ناس كتير و جامده جدا فى المجال.
راى انك تاخد مخصوص مع اى حد طالما انك ناوى تسافر و كل ده مصاريف كتير و جرب و صدقنى مش هتخسر.
فى قاعده فى موضوع الكورسات ده. الاستاذ هو الاساس حتى لو كنت فين.
انا عاملت مع الهنود. فى شغل مش فى تدريس و اللى شوفته انهم بخلاء فى اعطاء المعلومة و اكيد مش كل الهنود.
انا معرفش ان هتروح فين فى الهند و جايز يكن مكان كويس جدا و مفيد

و دى نصيحة

و لو انت عندك اى استفسار لا تتردد فى الاتصال او الاستفسار

#6 عبدالله باجابر

عبدالله باجابر

    عضو

  • الأعضــاء
  • 8 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 05 February 2011 - 10:21 AM

أخي الغالي
افضل المعاهد تدرس sql and plsql اللي هو vivid
وفي database اللي هو willshare and shahbaz