إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

معروض عليا كورس ...اختار ايه؟


2 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 ebnalqym

ebnalqym

    عضو

  • الأعضــاء
  • 15 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 24 January 2012 - 11:24 AM

السلام عليكم ورحمة الله


ارجو المساعدة من فضلكم

في الشركة معروض عليا اختر كورس ادرسه السنة دي كتطوير لنفسي يعني بس ميكنش مكلف
انا اوراكل ديفيلوبر
ايه رأيكم اخد ايه غير الفورمز

اخد مثلا BI ولا اخد ايه؟

ارجو الافادة

#2 ahmedbb

ahmedbb

    عضو مميز

  • الأعضــاء
  • 935 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 24 January 2012 - 11:26 AM

يا ريت تعرض لنا الدورات المعروضة عليك عشان نستطيع ترشيح احدها لك
معكم ولكم نتواصل

"وفوق كل ذى علم عليم"
برامج من انتاجى
شئون العاملين - الحضور و الانصراف - الاستحقاقات و الاجور
ادارة المراكز التدريبية - متابعة الانتاج - ادارة المستشفيات والعيادات - نظام ادارة المعارض ونقاط البيع
برنامج ادارة حركة السيارات - برنامج ادارة المكتبات - برنامج إدارة المدارس والمعاهد
من مواضيعى:
منادة المنيو من اى مكان http://www.araboug.o...nu&fromsearch=1
ايجاد اجمالى حقل معين فى فورم تابلور http://www.araboug.o...showtopic=50174
الوظيفة
Oracle Developer - Data Base Administrator - Programmer

Oracle Instructor

اسكاى بى ahmedoracle74
ahmedbb_work@hotmail
ahmedbb_work@yahoo

 

00201208042608

 

00201142271287
القاهرة - مصر




احمد محمود


#3 ebnalqym

ebnalqym

    عضو

  • الأعضــاء
  • 15 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 24 January 2012 - 01:28 PM

مفيش حاجة معروضة
انا اللى اقول عاوز كورس ايه بشرط ميكنش مكلف
بفكر في BI
او E-BUSINESS اخد مثلا فاينانشيال بس
مش عارف التكلفة هتكون ايه