إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

امكانية تشغيل الفورم من على السيرفر بدون تسطيب الاوراكل على الاجهزة وتسطيبه على السيرفر


5 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 elgarhy_cbe

elgarhy_cbe

    عضو

  • الأعضــاء
  • 21 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 07 May 2012 - 12:18 PM

هل من الممكن تشغيل برنامج قمت بتصميمه من على جهاز client بدون تسطيب برنامج اوراكل
واقصد فى هذا السؤال مثل ما يحدث عند تشغيل موقع انترنت فان كل البيانات يتم استدعاءها من على السيرفر اما بالنسبة للاجهزة الاخرى فهو يعتبر بمثابة شاشة فقط للتصفح او التسجيل

فهل من الممكن تشغيل البرنامج عن طريق short cut بدون تسطيب الاوراكل على اجهزة المستخدم العادى

#2 كمال عيسى

كمال عيسى

    عضو

  • الأعضــاء
  • 40 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 07 May 2012 - 12:52 PM

نعم حبيبنا
في النسخ الجديدة من اوراكل اصبح من الممكن تنزيل الداتابيس والدفولبر علي اجهزة سيرفرات ويمكن لبقية المستخدمين يعني الكلاينت فقط تنزيل الip address الخاص بالسيرفر وتسطيب برنامج صغير جدا اسمو jinit كدة بكون من اللمكن الاتصال وجلب البيانات بدون اي تعب بس تضيف ايقونة بتاعت انترنت اكسبلورر عادية في سطح مكتب الكلاينت واتوماتك بيتم الاتصال بالسيرفر
  • سلطان الحمياني1 معجب بهذا

وان طال السفر .................


OCA OCP Administration 10g

OCA OCP Devolper 10g

OCA solaris 10 unix



الحمد لله رب العالمين


#3 elgarhy_cbe

elgarhy_cbe

    عضو

  • الأعضــاء
  • 21 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 07 May 2012 - 01:56 PM

مشكور اخى كتييييييييييييييير

يعنى كده اقدر فعلا اقوم بتشغيل الفورمة اللى انا مصممها عن طريق الاختصار بتاعها بدون ما اسطب الاوراكل على الاجهزه الكلاينت واستفيد بالمساحة اللى بياخدها اوراكل

مشكور اخى وجزاك الله خيرا

انا اسف هسالك كمان سوال ماهى وظيفة البرنامج الذى ذكرته بالاعلى jinit


  • medo-only2010 معجب بهذا

#4 medo-only2010

medo-only2010

    عضو

  • الأعضــاء
  • 3 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 08 May 2012 - 06:17 PM

السلام عليكم
انا جربت اى انتا اولت علية بس لازم اكون فاتح ال OC4j غير كدة ميفتحش
و المفرود انا كول يوم افتح السيرفر و RUN OC4j

#5 elgarhy_cbe

elgarhy_cbe

    عضو

  • الأعضــاء
  • 21 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 10 May 2012 - 09:39 AM

السلام عليكم
عذرا زميلى العزيز ماهو

OC4j وما المقصود بفتح السيرفر

RUN OC4j



#6 كمال عيسى

كمال عيسى

    عضو

  • الأعضــاء
  • 40 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 12 May 2012 - 01:57 AM

تسلم ياحبيب ..........
البرنامج الاسمو jinit دا بيقوم بنزل معاهو حاجات اسمها java applet لابد من وجودها عشان الجهاز يعمل ككلاينت يعني في الواقع هي مابتكلف كتير لامساحة لازمن ولا اي حاجة بس لابد منها ذي ماقلت عشان تنزل الjava applet ............

اما بالنسبة لسؤاال اخونا التاني فانت عشان تشغل الدفولبر لازم ولابد من سيرفر يكون البرنامج منزل فيه فالبرنامج الصغير الاسمو الاسمو oc4j دا لازم يكون شغال عشان الجهاز تقدر تتصل للداتا بيس او في الواقع للدفولبر ككلاينت ولازم ماتقفلو يكون شغال لو قفلتو بيحصل crash تعمل ليه minimize طالما انت شغال في الداتا بيس ومتصل ليها من خلال الدفولبر

وان طال السفر .................


OCA OCP Administration 10g

OCA OCP Devolper 10g

OCA solaris 10 unix



الحمد لله رب العالمين