إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

كورس اوراكل ديفيلوبر


2 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 niceword

niceword

    عضو

  • الأعضــاء
  • 27 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 08 August 2012 - 06:42 PM

السلام عليكم
ارغب فى تعلم اوراكل ديفيلوبر
sql sql/pl forms reports
ما أوريده ليس نظرى فقط اريد ان يكون الكورس فية مشروع عملى .... و لا يهم ان يكون مركز معتمد المهم ان يكو المدرب على خبره عملية

و لو فية حد يعرف يدلنى على مكان اتعلم فية اكون شاكر او حتى يكون مع مجموعه و يكون خاص بس المهم المدرب يكون محترف و لا يبخل علينا بخبرتة
  • mteto6 معجب بهذا

#2 mw_wageeh

mw_wageeh

    عضو نشط

  • الأعضــاء
  • 251 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 09 August 2012 - 09:05 AM

السلام عليكم
لو حضرتك عايز تاخد كورس اوراكل ديفلوبر
انا بعطى كورسات خاصة
وكل الدراسة معايا عملى
ولزيادة الاطمئنان انا بعطى اول محاضرتين مجانا
وطريقة الدفع على 3 مرات على مدة الكورس
وفية مشروع بقدمة فى نهاية الكورس
للتواصل على الايميل
mw_wageeh@hotmail.com

#3 سلطان الحمياني1

سلطان الحمياني1

    عضو

  • الأعضــاء
  • 5 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 16 October 2012 - 04:40 PM

نحتاج كورسات اوراكل 11 جي r12