إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

هل امر Post في الفورم له تأثير علي الداتابيز

هل امر post في الفورم له تأثير علي الداتابيز

5 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 أسماء محمد

أسماء محمد

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 55 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 18 December 2012 - 10:19 AM

السلام عليكم اخواني
من فترة كان عندي مشكلة اني باضطر اعمل حفظ للفاتورة قبل ما يخلصها اليوزر
واقترح احد الاخوة الافاضل اني اكتب
post;
وفعلا المشكلة اتحلت ولكن لاحظت ان الداتبيز بيهنج كل فترة ممكن اسبوعين او شهر
ومفيش حل الا ساعتها اعمل restart server
وساعات كمان بتفضل تعلق في الفورمة اللي فيها post command
يا ريت اعرف راي اهل الخبرة

#2 ahmedbb

ahmedbb

    عضو مميز

  • الأعضــاء
  • 935 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 18 December 2012 - 10:33 AM

السلام عليكم
اذا كانت الداتا بتهنج على فترات غير منتظمة فاظن ان المشكلة ليست فى الامر
ارجو الدقة فى السؤال عشان نقدر نعطى تحليل مظبوط لان هناك عدة عوامل اخرى ممكن تكون هى السبب
معكم ولكم نتواصل

"وفوق كل ذى علم عليم"
برامج من انتاجى
شئون العاملين - الحضور و الانصراف - الاستحقاقات و الاجور
ادارة المراكز التدريبية - متابعة الانتاج - ادارة المستشفيات والعيادات - نظام ادارة المعارض ونقاط البيع
برنامج ادارة حركة السيارات - برنامج ادارة المكتبات - برنامج إدارة المدارس والمعاهد
من مواضيعى:
منادة المنيو من اى مكان http://www.araboug.o...nu&fromsearch=1
ايجاد اجمالى حقل معين فى فورم تابلور http://www.araboug.o...showtopic=50174
الوظيفة
Oracle Developer - Data Base Administrator - Programmer

Oracle Instructor

اسكاى بى ahmedoracle74
ahmedbb_work@hotmail
ahmedbb_work@yahoo

 

00201208042608

 

00201142271287
القاهرة - مصر




احمد محمود


#3 أسماء محمد

أسماء محمد

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 55 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 18 December 2012 - 10:53 AM

شكرا استاذنا الفاضل
ولكن من خلال فهمي لامر post;
انه بيعمل حفظ للبيانات علي السيشن الخاصة باليوزر
لانه بتعطي حفظ وكانها بتخزن فالداتابيز وفعلا بتعطيك نتيجة كانك عامل commit
ولكن فعليا مش بتكون متخزنة وده امر ممتاز وجربته بنفسي
ولكن ممكن تكون السيشن دي لها سعة معينة او اي اعدادات خاصة بالداتبيز هيه اللي بتتأثر بعد استخدام الامر ده كتير
مش عارفه
يا ريت الاقي جواب لاني لاحظت بالفعل ان الحكاية دي حصلت بعد استخدامي post command
وكل شوية الوقتي اروح للتود اعمل rebuild all indexes
جايز بتحل الحكاية مش عارفه بس بترجع تاني الهانج
شكرا

#4 New_Boy

New_Boy

    عضو نشط

  • الأعضــاء
  • 200 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 18 December 2012 - 01:32 PM

ممكن نشوف اللى الامر اللى مكتوب فى post؟

لا اله الا الله محمد رسول الله

#5 أسماء محمد

أسماء محمد

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 55 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 18 December 2012 - 04:21 PM

عندي فورم فاتورة بيدخل اليوزر رقم الصنف والكمية بعد الكمية انا باكتب
POST_CHANGE
TRIGGER
باكتب ;POST
فالحالة دي لو كتبت فالكمية 100
وكان عندي مثلا 500
وجيت تاني سجلت نفس الصنف في نفس الفاتورة الاقي الكمية المتاحة بقيت 400
وفي حالة الPOST
بيخزن في الSESSION ويحجز المية الاولي
كانت فكرتها ممتازة بس انا شاكة ان السيشن دي لها تظبيط معين او حاجة تانية
شكرا

#6 New_Boy

New_Boy

    عضو نشط

  • الأعضــاء
  • 200 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 19 December 2012 - 11:26 AM

هل الهدف من العملية دى إظهار قيمة الرصيد المتبقي فقط ؟

لا اله الا الله محمد رسول الله





موضوعات أخرى ذات صلة بـ هل, امر, post, في, الفورم, له, تأثير, علي, الداتابيز