إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

عندي سؤال بخصوص Oracle Developer

سؤال ارجو الرد

8 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 z i k a

z i k a

    عضو

  • الأعضــاء
  • 3 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 25 December 2012 - 01:46 PM

السلام عليكم

كان عندي سؤال بخصوص oracle developer

انا ناوي ان شاء الله امشي في السكه دي واخد الكورس دا

بس كان عندي سؤالين

االاول هل الكورس والمجال دا صعب ؟!!!

السؤال التاني

بلاقى الشركات اللى طالبه اوراكل ديفيلوبر يبقى مش اقل من خبرة سنه او اتنين

طيب لو الواحد متخرج وواخد الكورس دا علي كدا صعب يلاقى شغلانه بيه لان كل الشركات طالبه خبرة !!!!!



#2 eslam elbyaly

eslam elbyaly

    عضو مميز

  • الأعضــاء
  • 3,294 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 25 December 2012 - 06:59 PM

الديفيلوبر بيلاقي مشكلة كبيرة في انه يلاقي شغل , عشان حكاية الخبرة دي , وهتلاقي موضوعات كتير في المنتدي عن ناس بتشتكي
دور هنا برده واسال كتير قبل ما تدفع فلوس
واسال في منتديات الدوت نت , لانه متهيالي الطلب عليه اكتر , بس يمكن مرتباته بتبقي اقل شوية , بس لما تنزل السوق هتعرف بقي تظبط حالك انت
وتغير لحاجات مرتباتها اعلي وهيبقي ليك زمايل وكده
وبعدين في تخصصات تانية في الاوراكل احسن من الديفيلوبر بس مشكلتها في الخبرة برده زي ال financial ,hrms

ابحث كويس قبل ما تدفع فلوس

#3 z i k a

z i k a

    عضو

  • الأعضــاء
  • 3 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 25 December 2012 - 11:24 PM

الف شكر ليك يا باشا علي ردك واهتمامك بجد مش عارف اقولك ايه شكرا ليك
قصدك ايه من دوت نت ؟!! ياريت توضيح عن اسمه او اسم الكورس
وانا بجد محتار مش عارف اعمل ايه ياريت لو تفييدني !!!

#4 z i k a

z i k a

    عضو

  • الأعضــاء
  • 3 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 26 December 2012 - 11:46 AM

انا مش فاهم بصراحه هي الناس بتستخسر ترد وتفيد الناس ليه ؟!!!

يعنى الموضوع بقاله يومين عايزين تفهموني ان مفيش ولا حد في المنتدي كله عارف يرد علي اسألتي

بجد في ناس كدا مابتحبش تخدم ولا تساعد حد لوجه الله خالص

عموما شكرا



#5 asd202

asd202

    عضو نشط

  • الأعضــاء
  • 405 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 26 December 2012 - 08:50 PM

الوضع يعتمد عليك انت
فى ناس بتاخد الكورس ومش بتبقى فاهمة برمجة قوى ده صعب يشتغل الى حد كبير
وفى ناس بتفهم وتحب تعمل مشاريع وتدور وتحاول تحل المشاكل باى طريقة
وفى عامل تانى بيفرق برده للاسف الموهل رغم انه مش اهم عامل الا ان بعض الشركات
بتفضل واحد خريج المجال وده طبعا عشان درس وفاهم مفاهيم البرمجة
بس عايز نصيحتى ادخل فى مجال ERP Consulting
اعتقد مطلوب اكتر سواء بيزنس او تينيكال

تم التعديل بواسطة asd202, 26 December 2012 - 08:52 PM.

  • wael topar معجب بهذا
begin

for i in REVERSE 1..100000

loop

message('اللهم ارحمنا');

end loop;

end;

#6 eslam elbyaly

eslam elbyaly

    عضو مميز

  • الأعضــاء
  • 3,294 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 27 December 2012 - 04:26 PM

الف شكر ليك يا باشا علي ردك واهتمامك بجد مش عارف اقولك ايه شكرا ليك
قصدك ايه من دوت نت ؟!! ياريت توضيح عن اسمه او اسم الكورس
وانا بجد محتار مش عارف اعمل ايه ياريت لو تفييدني !!!

اول نصيحة , لو فضلت تترجي الناس هنا , مش هتلاقي رد شافي الا بعد سنة تقريبا , فانت خد نص الكلام وابحث في جوجل مثلا , وكمل المعلومة اللي ناقصاك
زي مثلا انك تبحث عن كورس الدوت نت في جوجل , هيطلعلك بقي سي شارب , vb وسيكول سيرفر , و web development وحاجات كتير كده , اقرا انت بقي ولزق الكلام في بعضه
المهم ان الكورس اسمه تقريبا web development diploma
بس المحتويات ممكن تختلف
اللي انا اقصده
c#
sql server
asp.net
ado
دول في كورس واحد اكيد , زايد عليهم بقي , مختلف عنهم حاجة , ابحث عن web development diploma
الله يعينك

#7 Marwa Ahmed

Marwa Ahmed

    عضو

  • الأعضــاء
  • 20 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 08 January 2013 - 03:07 AM

من أكتر الوظائف المحترمة هى
oracle developer
من حيث كل حاجه
بس زى ما قال



الوضع متوقف عليك انت

نصيحتى الشخصية بعد عمل كديفيلوبر اوراكل لمدة 7 سنوات

دور على بعض الأماكن الى بتعلمك مش نظرى ومش كلام الاكاديميات الى كلام وخلاص ومشروع مش عارفه كام ساعة وكلام كده

فى أماكن بتعلم اكتر من 5 شهور عملى وده بيأهلك كويس لسوق العمل وكمان فى أماكن بتديك شهادة معتمدة انك اشتغلت معاهم فى مشاريع علشان

تتغلب على مشكلة الخبرة فى بداية عملك فى اى شركة

تم التعديل بواسطة Marwa Ahmed, 08 January 2013 - 03:08 AM.

قرض دراسي لدراسة أوراكل (التسديد من سنة الى ثلاث سنوات)


صورة


القرض مخصص لسداد رسوم الدراسة والتدريب للحصول على أحد الكورسات التالية:

الكورس الأول :Oracle ERP Financials and HR implementer

كورس إدارة نظام أوراكل المحاسبى ونظام أوراكل للموارد البشرية للشركات والمؤسسات

الكورس الثانى:Oracle Developer & Technical Support

كورس تصميم وتنفيذ وإدارة تطبيقات قواعد البيانات وتقديم خدمات الدعم الفنى للعملاء


الموقع

[/center]

#8 ahmedbb

ahmedbb

    عضو مميز

  • الأعضــاء
  • 935 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 08 January 2013 - 01:25 PM

السلام عليكم
على فكرة شغل الديفلوبر كتير بس انا معاك ان كل الشركات محتاجة خبرة ودى حاجة لها حل وانا مجربه فعليا
نصيحتى لك
ابدا مشروع من البداية للنهاية تحت اشراف احد خبراء الاوراكل بحيث يكون معاك فى كل خطوة ويكون هو نفسه عامل مشاريع وبرامج فعلية فى اكثر من مجال
الموضوع ايضا يعتمد على اجتهادك واطلاعم على مشاريع جاهزة كتيييييييييييييييييييييييييييرة
معكم ولكم نتواصل

"وفوق كل ذى علم عليم"
برامج من انتاجى
شئون العاملين - الحضور و الانصراف - الاستحقاقات و الاجور
ادارة المراكز التدريبية - متابعة الانتاج - ادارة المستشفيات والعيادات - نظام ادارة المعارض ونقاط البيع
برنامج ادارة حركة السيارات - برنامج ادارة المكتبات - برنامج إدارة المدارس والمعاهد
من مواضيعى:
منادة المنيو من اى مكان http://www.araboug.o...nu&fromsearch=1
ايجاد اجمالى حقل معين فى فورم تابلور http://www.araboug.o...showtopic=50174
الوظيفة
Oracle Developer - Data Base Administrator - Programmer

Oracle Instructor

اسكاى بى ahmedoracle74
ahmedbb_work@hotmail
ahmedbb_work@yahoo

 

00201208042608

 

00201142271287
القاهرة - مصر




احمد محمود


#9 wael topar

wael topar

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 52 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 09 February 2013 - 01:57 AM

على فكره انا معجب جدا دايما برد المهندس AHMEDBB





موضوعات أخرى ذات صلة بـ سؤال, ارجو, الرد