إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

كيف يتم ربط جهاز بصمه مع الفورم

asad mohamed

9 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 اسعدمحمد

اسعدمحمد

    عضو

  • الأعضــاء
  • 1 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 12 February 2013 - 02:13 PM

السلام عليكم ورحمة الله
عندى مشكلة ارجو الافادة
داير اربط جهاز بصمة مع الفورم عن طريق ip adress
حيث بقوم بجلب البيانات من جهاز البصمة الى الدادبيس لو فى شخص
ربط قبل كدا ممكن يرسل الكود ضرورى عشان نهايتة الشهر لزام اسلم المشروع
  • فاروق احمد بهلول معجب بهذا

#2 ahmed.arafa

ahmed.arafa

    عضو نشط

  • الأعضــاء
  • 266 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 12 February 2013 - 04:35 PM

السلام عليكم
انا هقولك فكرتى
معظم اجهزه البصمه بطلع log.txt انت هات الملف ده واعمل انسرت للبيانات اللى جواه فى قلب الداتا بيز عندك... كده تبقى انت بيانات البصمه عندك فى الداتا بيز وظبطها براحتك على الفورم وممكن مع شويه تدوير منك على الانترنت تخلى الحركه ده تحصل اتوماتيك بحيث لو اى حد عاوز يعرف الموظف الفلانى ايه وضعه انهارده فى الحضور والانصراف تبقى سهله
انا لو مكانك هعمل كده ده رأى وممكن احد الاخوه يدخل يفيدك بحل احسن
فى حاجه تانيه
فى اجهزه بصمه بطلع sid file من خلاله تقدر تربطه بلفورم بس اعتقد ده محتاج شويه جافا حلوين
  • elnaggar معجب بهذا

#3 mezo_3_2000

mezo_3_2000

    عضو

  • الأعضــاء
  • 19 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 18 February 2013 - 06:30 PM

create an external table in your database
if u can't create it googling about external table how to create

#4 nadmoney

nadmoney

    عضو نشط

  • الأعضــاء
  • 246 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag
  • الاهتمامات:برمجة بلغة اوركل +شبكات

تاريخ المشاركة 04 March 2013 - 11:56 AM

create an external table in your database
if u can't create it googling about external table how to create

يااخي انا بحث مثلك ولكن قمت بالتواصل مع الشركة صاحبة البسمة وهي قامت بارسال لي جميع البيانات التي تساعدني في برمجة البصمة
  • Khaled Saudi معجب بهذا

التغيير قادم


#5 hamoudah

hamoudah

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 53 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 07 March 2013 - 08:37 PM

السلام عليكم التحكم في البصمة ده بيكون عن طريق sdk الخاصه بجهاز البصمة وطبعا في انواع اجهزه كتير.
اكثر sdk بتكون بال .net ان لم تكن كلها . الطريقه السهلة انك تجيب البرنامج الخاص بالجهاز بتاعك تجلب البيانات للداتا بيز الي يقلولك عليها لو اوراكل كويس لو ( sqlserver,access) تعمل داتابيز لينك للاوراكل. ياريت تضيف نوع جهاز البصمة.

#6 elnaggar

elnaggar

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 52 مشاركة
  • الاسم الأول:ahmed
  • اسم العائلة:elnaggar
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 11 March 2013 - 01:05 PM

create oracle datdbase link between oracle database and your machine database (sql server or ms access )
and read data from your machine database and insert it ito oracle

#7 Alafeef

Alafeef

    عضو

  • الأعضــاء
  • 7 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 24 April 2013 - 08:20 PM

السلام عليكم اخوانى
يمكن استخام ملفات الـ DLL التي تاتي مع جهاز البصمة التب تخص الـ SDK وعمل كود باستخدام VB OR VB.net بحسب
وفي حالة عدم توفر الSDK لابد من جعل البرنامج الخاص بجهاز البصمة شغال دائما
ثم عمل لينك لاخذ بيانات البصمة آنيا من قاعدة البيانات التي تكون نرتبطة بالبصمة وذلك اما عن طريق create database link او create MTview
وبهذا الشكل تكون مرتبطين بجهاز البصمة وسينم ارسال بيانات الحضور آليا الى الجدول الذي ستحددة وبهذه الطريقة يتم ادخال بيانات احضور آليا كلما قام الموظف بالتبصيم وشكرا لهذا المنتدى المغيد وجعل اللة ما تقدموة في ميزان جسناتكم
اخوكم العفيف
  • sohailfayez معجب بهذا

#8 رائد من بغداد

رائد من بغداد

    عضو

  • الأعضــاء
  • 16 مشاركة

تاريخ المشاركة 11 November 2017 - 12:52 AM

السلام عليكم طلب مني برنامج بالاوراكل لمطابقة بصمات الاصابع الورقية حيث ناخذ بصمة الاصبع الورقية ويتم ادخالها الى جهاز السكنر لتتحول الى صورة ومن ثم اكيد الى باينري كيف يمكنك مساعدتي بكتابة خوارزمية بالاوراكل وليس مصفوفة يجب ان تكون خوارزميةعلى شكل كود بالاوراكل لمطابقة بصمات الاصابع ولكم الشكر والتقدير علما اني وصلت الى طريق مسدود في ذلك .


#9 Anwerbaban1977

Anwerbaban1977

    عضو

  • الأعضــاء
  • 1 مشاركة

تاريخ المشاركة 21 November 2017 - 06:40 PM

السلام عليكم التحكم في البصمة ده بيكون عن طريق sdk الخاصه بجهاز البصمة وطبعا في انواع اجهزه كتير.
اكثر sdk بتكون بال .net ان لم تكن كلها . الطريقه السهلة انك تجيب البرنامج الخاص بالجهاز بتاعك تجلب البيانات للداتا بيز الي يقلولك عليها لو اوراكل كويس لو ( sqlserver,access) تعمل داتابيز لينك للاوراكل. ياريت تضيف نوع جهاز البصمة.

ممكن تفصيل اكثر

#10 رائد من بغداد

رائد من بغداد

    عضو

  • الأعضــاء
  • 16 مشاركة

تاريخ المشاركة 12 June 2018 - 08:00 AM

اخي الحبيب ... انا اعرف هناك اجهزة بصمة كثيرة انا طلبت كود لتعريف البصمة الورقية كخوارزمية وليست مصفوفة