إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

طالب نصيحة ... علشان اكون جاهز لسوق العمل

طالب نصيحة

10 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 elsawy eisa

elsawy eisa

    عضو

  • الأعضــاء
  • 11 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 24 February 2013 - 09:31 PM

انا درست اوراكل ديفولبر(SQL , PL\SQL , FORMS , REPORTS ) وانا طالب في كلية تجارة تنصحوني ادرس ايه تاني علشان اكون جاهز لسوق العمل
وايه اهم الشهادات اللى مفروض احصل عليها وهل لازم ادرس لغات برمجة اخري اريد نصيحة من اهل الخبرة

#2 Abdelrhman Ashraf

Abdelrhman Ashraf

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 70 مشاركة
  • الاسم الأول:Abdelrhman
  • اسم العائلة:Ashraf
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 01 March 2013 - 12:55 AM

انا مثلك طالب بكلية تجارة جامعة عين شمس فى الفرقة الرابعة واريد ان ادرس الـ Oracle وياريت تقولى اخذت الكورس فين وكان سعره كام

60d4ad1402f1658.png


#3 eslam elbyaly

eslam elbyaly

    عضو مميز

  • الأعضــاء
  • 3,298 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 01 March 2013 - 01:45 AM

وفقكم الله

تم التعديل بواسطة eslam elbyaly, 01 March 2013 - 01:47 AM.


#4 makrm

makrm

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 69 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 01 March 2013 - 06:11 PM

انا برفع كورس للمهندس هلال احمد وه كورس كامل ممكن تذاكره وتاخد شهاده من اوركل كمان وربنا يوفقك
  • ahmed faisal معجب بهذا

#5 elsawy eisa

elsawy eisa

    عضو

  • الأعضــاء
  • 11 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 03 March 2013 - 02:48 PM

انا درست الكورس في شركة ibm في طنطا

#6 Mohamed Emad

Mohamed Emad

    عضو

  • الأعضــاء
  • 11 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 14 May 2013 - 09:07 AM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

على فكره ياجماعه فى محاض شاطر جدا فى الــــــ oracle developer انا ذاكرتله اسمه  مهندس/محمد دسوقى

محاضر بجامعة الملك سلمان ال سعور مدينه الخرج بالسعوديه هو مصرى بس من الاخر

بمعنى اصح الشفا على ايده بعد ربنا ان شاء الله

ووفقكم الله لما هو خير



#7 ahmed.arafa

ahmed.arafa

    عضو نشط

  • الأعضــاء
  • 266 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 15 May 2013 - 11:24 AM


انا درست اوراكل ديفولبر(SQL , PL\SQL , FORMS , REPORTS ) وانا طالب في كلية تجارة تنصحوني ادرس ايه تاني علشان اكون جاهز لسوق العمل 
وايه اهم الشهادات اللى مفروض احصل عليها وهل لازم ادرس لغات برمجة اخري اريد نصيحة من اهل الخبرة

 

انصحك متخدش حاجه تانى وتركز وتراجع على اللى دراسته بعد ما تدخل سوق العمل ابقى ابدا فى حاجه تانيه وعموما الجافا مفيده جدا

 

 

انا مثلك طالب بكلية تجارة جامعة عين شمس فى الفرقة الرابعة واريد ان ادرس الـ Oracle وياريت تقولى اخذت الكورس فين وكان سعره كام

 

متاخدش اوركل ديفولبر وخد جافا



#8 ahmed faisal

ahmed faisal

    عضو

  • الأعضــاء
  • 2 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 26 May 2013 - 05:46 AM

انا برفع كورس للمهندس هلال احمد وه كورس كامل ممكن تذاكره وتاخد شهاده من اوركل كمان وربنا يوفقك

طيب هو حضرتك ممكن تبعتلى اللينك بعد ما ترفعه
وجزاك الله عنى كل خير



#9 منمون علي

منمون علي

    عضو

  • الأعضــاء
  • 35 مشاركة
  • الاسم الأول:مني
  • اسم العائلة:علي
  • البـلـد: Country Flag
  • الاهتمامات:reading

تاريخ المشاركة 26 May 2013 - 06:31 AM

هوة لازم أكون بعرف جافا كويس قوي عشان اعرف اشتغل اوراكل ديفلوبر
هوة انا لسه باخد كورس الاوراكل ديفيلوبر بدأت في الريبورت
فينفع أنزل كورسات جافا واتعلمها مع الاوراكل ولا بعد مااخلص الكورس



#10 ahmed.arafa

ahmed.arafa

    عضو نشط

  • الأعضــاء
  • 266 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 26 May 2013 - 08:21 AM

هوة لازم أكون بعرف جافا كويس قوي عشان اعرف اشتغل اوراكل ديفلوبر
هوة انا لسه باخد كورس الاوراكل ديفيلوبر بدأت في الريبورت
فينفع أنزل كورسات جافا واتعلمها مع الاوراكل ولا بعد مااخلص الكورس

 

 

لما تخلصى الكورس وتدريى عليه كويس ابقى فكرى فى موضوع الجافا 

ده وجهه نظرى


  • منمون علي معجب بهذا

#11 منمون علي

منمون علي

    عضو

  • الأعضــاء
  • 35 مشاركة
  • الاسم الأول:مني
  • اسم العائلة:علي
  • البـلـد: Country Flag
  • الاهتمامات:reading

تاريخ المشاركة 28 May 2013 - 08:50 AM

انا مثلك طالب بكلية تجارة جامعة عين شمس فى الفرقة الرابعة واريد ان ادرس الـ Oracle وياريت تقولى اخذت الكورس فين وكان سعره كام

ممكن تاخد الكوس في جامعة القاهرة تبع كلية علوم ب1500جنيه
ده الاوراكل ديفلوبر 

https://www.facebook...&type=1

 

ده الاكونت ممكن تسأل فيه عن الكورس بشكل مفصل


تم التعديل بواسطة منمون علي, 28 May 2013 - 08:52 AM.






موضوعات أخرى ذات صلة بـ طالب, نصيحة