إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

مساعدة ضرورى:هل دراسة ال Jdeveloper تحتاج الى معرفة بلغة الجافا اوSql


7 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 reeemo

reeemo

    عضو

  • الأعضــاء
  • 17 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 14 March 2013 - 01:25 AM

السلام عليكم اخوانى..........

كنت عايز اعرف عشان انا محتار فى كورس اوركال جافا..هل محتاج يكون عندى خبرة سابفة ب الجافا او sql؟؟؟؟؟؟


لان حسب ما المكان اللى هاخد فيه بيقولوا انه مش محتاج معرفة سابقة وبيبدا من الصفر


ده محتوى الكورس


صورة


وياريت حد يقولى انهى افضل من حيث الفرص الوظبفبة و المرتبات

هل oracle java او oracle developer &apps developer

وده محتوى الكورس التانى



صورة


ياريت يا جماعة تساعدونى عشان محتار



#2 AHMED MAHMOUD HUSIEN

AHMED MAHMOUD HUSIEN

    عضو

  • الأعضــاء
  • 20 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 14 March 2013 - 02:23 AM

مش لازم يكون عندك فكرة عن اي حاجة لان الكورس بيبدا معاك من الاول خالص متقلقش اما بالنسبة لفرص العمل صعب جدا ان حد يقلك ان دة فرصتة اكبر من دة بس الاتنين ليهم مستقبل كبير

#3 reeemo

reeemo

    عضو

  • الأعضــاء
  • 17 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 14 March 2013 - 03:25 AM

مش لازم يكون عندك فكرة عن اي حاجة لان الكورس بيبدا معاك من الاول خالص متقلقش اما بالنسبة لفرص العمل صعب جدا ان حد يقلك ان دة فرصتة اكبر من دة بس الاتنين ليهم مستقبل كبير


يعنى لا يشترط خبرة فى لعة الجافا او sql؟؟؟؟؟

وياريت يا جماعة لو حد يقولى انهى كورس من دول فى فرص وظيقية اكتر.....انا عارف انو نصيب بس اكيد فى مجال فرصه اكتر من التانى وشكراااا

#4 reeemo

reeemo

    عضو

  • الأعضــاء
  • 17 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 15 March 2013 - 07:50 AM

ايه يا جماعة مفيش حد هنا بيساعد؟؟؟؟؟؟؟

#5 apolapn

apolapn

    عضو

  • الأعضــاء
  • 21 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 15 March 2013 - 12:41 PM

ياباشا انت لازم تبدا بكورس الديفلوبر الاول
وبعدين المركز دة جامد انا باخد هناك الكورس
وناوى ان شاء اللة اكمل بعد الكورس فى الابس او الجافا
وزى مابتقول كل الناس الديقلوبر دة الاساس اللى بينبنى علية العمارة

#6 reeemo

reeemo

    عضو

  • الأعضــاء
  • 17 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 16 March 2013 - 08:02 AM

ياباشا انت لازم تبدا بكورس الديفلوبر الاول
وبعدين المركز دة جامد انا باخد هناك الكورس
وناوى ان شاء اللة اكمل بعد الكورس فى الابس او الجافا
وزى مابتقول كل الناس الديقلوبر دة الاساس اللى بينبنى علية العمارة


شكرا لردك يا باشا.....بس انا كنت محتار عشان لما كلمت المركو قالولى ان الكورس مش محتاج معرفة بالجافا او معرفة ب الديفيلوبر
بس انا كنت حاسس انه شغل تسويق وخلاص
وكنت عايز اخد رايك فى كورس ال developer &apps developer اللى انا حاطه ..هل هو كامل ولا شايلين منه حاجات
ورايك اخد oracle developer بس ولا اخد oracle &apps developer؟؟؟؟

#7 apolapn

apolapn

    عضو

  • الأعضــاء
  • 21 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 17 March 2013 - 02:28 AM

لا بالنسبة للكورس كامل بس اهم حاجة الانستراكتور اللى هيدرسللك الكورس
ورايى انا هاخد كورس developer بس
لاانى ناوى اخد كورس FINANCIALاو Supply Chain
بس انت ممكن تاخد كورس الديفلوبر والابس وباذن اللة ربنا يكرمك وتلاقى شغل
بس اهم حاجة تكون مركز شوية لاان كل حاجة مرتبطة ببعضها
وباذن اللة الموضوع سهل خالص ولذيذ
I wish you every succes :)


#8 reeemo

reeemo

    عضو

  • الأعضــاء
  • 17 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 18 March 2013 - 01:26 AM

لا بالنسبة للكورس كامل بس اهم حاجة الانستراكتور اللى هيدرسللك الكورس
ورايى انا هاخد كورس developer بس
لاانى ناوى اخد كورس FINANCIALاو Supply Chain
بس انت ممكن تاخد كورس الديفلوبر والابس وباذن اللة ربنا يكرمك وتلاقى شغل
بس اهم حاجة تكون مركز شوية لاان كل حاجة مرتبطة ببعضها
وباذن اللة الموضوع سهل خالص ولذيذ
I wish you every succes :)


شكرااا جدااا بس بجد محتار كل واحد ليه راى مختلف

بس انت رايك ان كورس الديلفوبر والابس لو خدتهم هتكون فرصة انى الاقى شغل اكبر؟

..ومش لازم شغل جامد االمشكلة دايما بتكون فى اول مكان اللى هاتخد منه خيرة... وشكراا جدا اخى وربنا بوفقك