إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

بخصوص دورات أوراكل


3 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 bo3bo3x86

bo3bo3x86

    عضو

  • الأعضــاء
  • 2 مشاركة
  • الاسم الأول:Shady
  • اسم العائلة:Melegy
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 21 August 2013 - 05:10 PM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته وبعد,,,

الاخوة أعضاء المنتدى الكرام

ارجو منكم التكرم بافادتي بمعلومة شافية وافية

 

انا شخص احب ان اطور نفسي وتخصصي هو تقنية معلومات واود ان ابدأ دراسة أوراكل لكن لا اعمل من أي ابدأ وكيف

كما اني ارغب ايضًا معرفة في بلد يمكنني الحصول على دورات اوراكل احترافية

انا اعلم انا مصر ممتازة في هذا المجال لكن الوضع في مصر الان صعب فأين ممكن ان اجد ضالتي

ولكم جزيل الشكر 



#2 amaleng

amaleng

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 77 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 22 August 2013 - 10:00 PM

السلام عليكم

بما انك  مصرى و فى مصر اكيد الأفضل لك تاخد الكورس هنا فى مصر و الوضع اكيد هيتحسن ان شاء الله مش هنفضل كده علطول

منين تبدأ ؟ دا حسب رغبتك 

فى مجال الاوراكل ديفيلوبر عشان تبقى مطور نظم و فى ادمن عشان لو حابب تتخصص فى عمليات الباكب و الريكفرى و كده وفى مجال الابليكيشن الجاهزة زى اوراكل فاينانشيال او

HR  او غيره

اتمنى اكون افادتك



#3 bo3bo3x86

bo3bo3x86

    عضو

  • الأعضــاء
  • 2 مشاركة
  • الاسم الأول:Shady
  • اسم العائلة:Melegy
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 25 August 2013 - 08:48 AM

اشكرك عزيزي ..

لكني لست في مصر .. انا مصري لكن مقيم بالرياض..

وكذلك ارجو التفصيل من اين ابدأ..

وهل هناك اماكن غير مصر يمكن الدراسة بها..



#4 akbat

akbat

    عضو

  • الأعضــاء
  • 31 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 25 August 2013 - 11:45 PM

السلام عليكم اخي انا سوداني بدرس في الهند والحمدلله قطعت شوط في الاوراكل درست sql&pl/sql ودرست اواكل ديفلوبر وحاليا بدرس الجافا والله العظيم اخي هنا في الهند في مدربين علي مستوي عالي من الكفاءة وخاصة في مدينة حيدراباد التي اقيم فيها التي تعتبر من اهم مدن التكنولوجيا في الهند واي دورة في مجال الكمبيوتر في بالك بتلقاها هنا

بالنسبة للاوراكل هناللك عدة مجالات بس في الاول لازم تدرس sql&pl/sql  بعد ذلك تشوف انت عايز تتخصص في ايه dba or developer or adf  .....etc  

طبعا هنا الدراسة بالغة الانجليزية التي تعتبر اللغة الرسمية في البلاد يعني لو مش مامعاك لغة ممكن تدرس كورس لغة لمدة ثلاثة اشهر او ستة اشهر بعد ذلك بتمشي حالك

تكاليف المعيشة اقل شئ 200$ في الشهر بعد ذلك علي حسب صرفك