إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

ياجماعة كيفية اضافة ساعة بيانية للفورم تعطي الوقت الحالي


7 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 m_md

m_md

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 119 مشاركة
  • الاسم الأول:Mahm
  • اسم العائلة:Alaa
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 12 November 2013 - 10:56 PM

لدي  فورم يحتوي على زر لإظهار كالندر لكنا عندما اردت اضغط على الزر لا يظهر شيء ارجو الإفادة

كما ارجو الإفادة كيفية إضافة ساعة بيانيه وليس رقمية

ولكم جزيل الشكر

ملفات مرفقة

  • ملف مرفق  calendar.rar   66.16كيلو   35 عدد مرات التحميل


#2 eng_ahmed_zayed

eng_ahmed_zayed

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 60 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 13 November 2013 - 12:52 AM

اعتقد انك تستخدم bean area فى قلب الفورمه تعملك الموضوع ده 


  • ENG_HOSSAM_WALLY معجب بهذا

#3 Ahmed ali_135959

Ahmed ali_135959

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 75 مشاركة
  • الاسم الأول:aurora
  • اسم العائلة:spark
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 13 November 2013 - 10:42 AM

ملهاش علاقة بـ bean area النتيجه مكونه من 2 داتا بلوك وشوية حاجات تانية ، شوف يا m_md في بروسيدجر في مشكلة ,جرب تستخدم get_date من غير الباراميترز الكتير دي ، ولا انت محتاج التاريخ بشروط معينة ؟


تم التعديل بواسطة Ahmed ali_135959, 13 November 2013 - 10:43 AM.


#4 ENG_HOSSAM_WALLY

ENG_HOSSAM_WALLY

    عضو مميز

  • الأعضــاء
  • 1,005 مشاركة
  • الاسم الأول:Hossam
  • اسم العائلة:Wally
  • البـلـد: Country Flag
  • المنصب الحالي:......

تاريخ المشاركة 13 November 2013 - 10:52 AM

السلام عليكم .. لو حضرتك عايز تحط على الفورم ساعة بيانية  

 

لو شغال  form 6I     تقدر تستخدم  ملف فلاش  وتناديه من الفورم ب  OCX   انا شغال بيه من فترة كبيرة 

 

لو شغال   forms 10g   أو 11    تقدر تستخدم bean area    أو فى ملفات  جافا جاهزة تعملك الكلام ده 


Hossam Wally

 

Hossam_wally@hotmail.com

 

 

00201156365637

 

 


#5 Ahmed ali_135959

Ahmed ali_135959

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 75 مشاركة
  • الاسم الأول:aurora
  • اسم العائلة:spark
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 13 November 2013 - 10:55 AM

ايه المقصود بساعه بيانية analog ?



#6 m_md

m_md

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 119 مشاركة
  • الاسم الأول:Mahm
  • اسم العائلة:Alaa
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 13 November 2013 - 04:02 PM

شكرا  للاخوة الأعضاء على هذا الرد اما بالنسبة للساعة  analoge  انا استخدم فورم 10 جي  ولايوجد لدي  جافا جاهزة لكن اريد فقط كيفية عمل اعدادات لجافابين موجودة لدي كالساعة مثلا



#7 m_md

m_md

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 119 مشاركة
  • الاسم الأول:Mahm
  • اسم العائلة:Alaa
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 13 November 2013 - 04:05 PM

اخي  احمد علي انا اريد عندما يظهر الكالندر تظهر التاريخ الحالي



#8 Ahmed ali_135959

Ahmed ali_135959

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 75 مشاركة
  • الاسم الأول:aurora
  • اسم العائلة:spark
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 13 November 2013 - 04:27 PM

ما دام الأمر كذلك اكتب الكود الذي يستدعي الاجراء بدون parameters