إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

ارجو المساعده في سحب الجداول والفورمز


3 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 a2009mah

a2009mah

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 57 مشاركة
  • الاسم الأول:احمد
  • اسم العائلة:علي
  • البـلـد: Country Flag
  • المنصب الحالي:oracle dev

تاريخ المشاركة 06 July 2014 - 12:39 PM

السلام عليكم ورمضان كريم علينا وعليكو ان شالله ..... 
انا مبتدئ باوراكل وقاعد بدرب على كورس وبطبق .... وحاليا بعمل في برنامج صغير واعملت جداول وبعديها بلشت اعمل فورمز ...وهلا محتاج حد يساعدني كيف اسحب الجداول والفورمز من جهازي وعايز انزلها واشغلها على جهاز تاني عشان اكمل شغلي عليها ......
مع الشكر الجزيل 



#2 marwano90

marwano90

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 59 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 06 July 2014 - 01:08 PM

Export / impor

#3 AhmedOmar

AhmedOmar

    عضو نشط

  • الأعضــاء
  • 490 مشاركة
  • الاسم الأول:Ahmed
  • اسم العائلة:Omar
  • البـلـد: Country Flag
  • الاهتمامات:Oracle developer

تاريخ المشاركة 06 July 2014 - 01:20 PM

اولا بتعمل عملية ال exp للداتا بيز من الجهاز فا بيتكونلك ملف امتداده DMP بتاخد منه نسخة

و تاخد كل الفورم اللى حضرتك عاملها اللى امتدادها FMP

و تروح على الجهاز التانى و تعمل عملية imp لملف ال DMP اللى اخدته

عشان تعمل عملية ال exp  وال imp

من خلال

start    run     cmd

و تكتب الامر ده

بالنسبة لل exp

exp user name/password@database name  file=e:\file name.DMP

و طبعا بتدحدد اسم السيكما و الباسورد بتوعك و مكان حفظ الملف بتاعك بالاسم اللى عاورزه

بالنسبة لل imp

فى الاول بتدخل على sys او system وتنشئ السكيما اللى حيتحط فيها البيانات و تديها الصلاحيات

تكتب الامر ده

imp  new user name/password@Database name  file=e:\file name.DMP full =yes



#4 a2009mah

a2009mah

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 57 مشاركة
  • الاسم الأول:احمد
  • اسم العائلة:علي
  • البـلـد: Country Flag
  • المنصب الحالي:oracle dev

تاريخ المشاركة 06 July 2014 - 05:58 PM

شكرااااااااااااااااااا جزيلا للاخوان ..