إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

تغيير كلمات السر


3 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 profisional

profisional

    عضو

  • الأعضــاء
  • 1 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 30 July 2014 - 10:45 PM

عندي قاعدة بيانات و تطبيق جاهز يعمل عليها و ارغب في تغيير كلمة السر الخاصة بقاعدة البيانات 

و عند استخدام امر

 

ALTER USER User_name IDENTIFIED BY New_password

 

يتم تغيير كلمة السر الخاصة بذلك المستخدم بشكل ممتاز و لكن التطبيق لا يعمل لأنه لازال يرا كلمة السر القديمة

 

فما هي الخطوة التالية او الامر التالى

 

سواء كان امر كتابي كالسابق او خطوة استطيع القيام بها عن طريق برنامج PLSQL Developer

 

و شكرا



#2 Mr_Askcode

Mr_Askcode

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 105 مشاركة
  • الاسم الأول:khaled
  • اسم العائلة:Hammad
  • البـلـد: Country Flag
  • الاهتمامات:الاطلاع
  • المنصب الحالي:Business Development Manager

تاريخ المشاركة 31 July 2014 - 04:37 PM

Hi
BEGIN
SELECT USER_ID
INTO   :GLOBAL.USER_ID
FROM   PASSWORD
WHERE  USER_ID = :LOGIN.TI_USER_ID
AND    PASSWORD= :LOGIN.TI_PASSWORD;
GO_BLOCK('PASSWORD');
EXCEPTION
WHEN NO_DATA_FOUND THEN
:GLOBAL.COUNT := :GLOBAL.COUNT + 1;
IF :GLOBAL.COUNT = 1 THEN
MESSAGE('wrong');
MESSAGE('wrong');
ELSIF
:GLOBAL.COUNT = 2 THEN
MESSAGE('wrong');
MESSAGE('wrong');
ELSIF
:GLOBAL.COUNT = 3 THEN
EXIT_FORM;
END IF;
END;

   2_032.gif


#3 ahmedez3

ahmedez3

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 95 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 05 August 2014 - 01:45 PM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

الامر alter دة انت استخدمتة علشان تغير بية كلمة السر بتاعة الاسكيما

اما انت اتاكد من تغيير كلمة السر فى الجدول PASSWORD



#4 ahmed_elmoslmany

ahmed_elmoslmany

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 75 مشاركة
  • الاسم الأول:ahmed
  • اسم العائلة:elmoslmany
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 07 August 2014 - 11:20 PM

انت لو غيرت كلمه السر الخاصه بالداتابيز يبقى انت كده محتاج ملف fmb علشان تغير الباسورد فيه هو كمان  وبما انك مش هتعرف تغيره يبقى فى الحاله دى مش هتعرف تدخل على ال forms