إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

ارجو المساعده في شاشه الدخول


4 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 a2009mah

a2009mah

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 57 مشاركة
  • الاسم الأول:احمد
  • اسم العائلة:علي
  • البـلـد: Country Flag
  • المنصب الحالي:oracle dev

تاريخ المشاركة 19 August 2014 - 05:06 PM

السلام عليكم ........ اخواني اعملت اشه دخول لبرنامج صغير وزبطت معاي...بس بعديها بدي عمليه تسجيل الدخول تنحفظ على الداتا بيز ايضا في جدول لحالها مع الوقت وتاريخ الدخول ... كيف اعملها ...الرجاء مساعدتي .....صوره كود التريغر الخاص بكبسه الدخول مرفق في الاسفل...... ولكني اضفت جمله insert  بعدها على نفس الكبسه وما زبطت معاي 

ملفات مرفقة



#2 ميسم الكرام

ميسم الكرام

    مشرفة

  • فريق الإشراف
  • 2,162 مشاركة
  • الاسم الأول:-
  • اسم العائلة:-
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 19 August 2014 - 05:16 PM

راجع الرابط التالي لمشاركة سابقة بما هو نفس الطلب 

 

http://www.araboug.o...topic=54193&hl=



#3 a2009mah

a2009mah

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 57 مشاركة
  • الاسم الأول:احمد
  • اسم العائلة:علي
  • البـلـد: Country Flag
  • المنصب الحالي:oracle dev

تاريخ المشاركة 19 August 2014 - 06:18 PM

انسه ميسم اول شي شكرا لتعاونك معاي..... بس انتي ما افهمتي طلبي...انا بدي اعمل جدول في الداتابيز يتخزن في بيانات الusers  اللي بيدخلو على البرنامج ..... وتكون الحقول بالجدول اسم المستخدم والباس وتاريخ الدخول وووقت دخول اليوزر.... بس انا مش عارف وين اعمل هاد التريغر وشو الكود اللازم لهاي العمليه ....... انا حاولت واعملت الجدول وحقولو ووضعت كود insert (يدخل اليوزر والباس ووقت الدخول والتاريخ) الى الجدول اللي انا اعملتو وحطيت هاد الكود بنفس ترغر كبسه الدخول  مع الكود اللي ارفقتو سابقا ....يعني لازم اعرف بغيابي مين اشتغل على البرنامج وبأي وقت وتاريخ .....وشكرا



#4 AhmedOmar

AhmedOmar

    عضو نشط

  • الأعضــاء
  • 490 مشاركة
  • الاسم الأول:Ahmed
  • اسم العائلة:Omar
  • البـلـد: Country Flag
  • الاهتمامات:Oracle developer

تاريخ المشاركة 19 August 2014 - 06:37 PM

اعمل التريجر ده على مسنوى الداتا بيز

create or replace trigger my_audit
after logon on schema
begin 
insert into my_audit (user,current_timestamp);
end;


الكود ده بيبين اسم المستخدم اللى دخل على الاسكيما من خلال القيمة اللى حتتحط ب user

و الوقت من خلال current_timestamp

اما موضوع الباسورد فا ما اعرفش ازاى اعمله ادخال فى الجدول ده

و طبعا my_audit ده اسم الجدول اللى انا عملته قبل كده فيه العموديين دول بس

لكن فيه مشكلة ال timestamp مش بيظهر مع الفورمة فا ممكن تستخدم ال current_date بدل من current_timestamp  و تعدل الفومات بتاعتها من داخل الفورمة عادى DD/MM/YYYY HH:min:ss

يا ريت يكون هو ده المطلوب و يكون واضح لن شاء الله



#5 ميسم الكرام

ميسم الكرام

    مشرفة

  • فريق الإشراف
  • 2,162 مشاركة
  • الاسم الأول:-
  • اسم العائلة:-
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 19 August 2014 - 06:41 PM

 حضرتك تقصد موضوع إنشاء مستخدمين وموضوع الصلاحيات ؟

ايضاً توجد مشاركة سابقة تمت مناقشة الموضوع  على الرابط التالي 

http://www.araboug.o...showtopic=29597