إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

الرجاء المساعده في عمليه Import


5 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 a2009mah

a2009mah

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 57 مشاركة
  • الاسم الأول:احمد
  • اسم العائلة:علي
  • البـلـد: Country Flag
  • المنصب الحالي:oracle dev

تاريخ المشاركة 18 January 2015 - 07:46 PM

مسا الخير يا اخوان ... بدي مساعدتكو في عمليه ال import  لملف dmp's file  ....بيعطيني  error وحاولت احل المشكله بس مش قادر ...ارجو مساعدتكو
انا ارفقت صوره الerror   

ملفات مرفقة

  • ملف مرفق  impo.jpg   87.37كيلو   4 عدد مرات التحميل


#2 eslam elbyaly

eslam elbyaly

    عضو مميز

  • الأعضــاء
  • 3,290 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 18 January 2015 - 08:27 PM

غير قادر علي فتحه دي مش متأكد هو مش عارف يفتحه ولا مش لاقيه اصلا ,

1- اتأكد من اسم الملف .

2- جرب تفتح الملف double click .

3- جرب تعمل import with cmd .

3- ابحث عن رقم الايرور في جوجل .


تم التعديل بواسطة eslam elbyaly, 18 January 2015 - 08:28 PM.


#3 a2009mah

a2009mah

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 57 مشاركة
  • الاسم الأول:احمد
  • اسم العائلة:علي
  • البـلـد: Country Flag
  • المنصب الحالي:oracle dev

تاريخ المشاركة 18 January 2015 - 08:54 PM

انا اتاكد من الفايل وما القيتو ...... ونسخت dmp file  وحطيتو على نفس ال path بس لما ارجعت اعمل import اعطاني مشكله تانيه والقيت حلول على غوغل واعملتها ما زبط .... واي صوره المشكله التانيه مرفقه

ملفات مرفقة

  • ملف مرفق  Untitled.jpg   90.82كيلو   0 عدد مرات التحميل


#4 anas.soft

anas.soft

    عضو مميز

  • الأعضــاء
  • 583 مشاركة
  • الاسم الأول:Anas
  • اسم العائلة:Radman
  • البـلـد: Country Flag
  • الاهتمامات:ORACLE & PHP
  • المنصب الحالي:IT Manager & Oracle Developer

تاريخ المشاركة 19 January 2015 - 11:51 AM

السلام عليكم 

 

اعمل imp   عن طريق cmd  

 

تحياتي



#5 eslam elbyaly

eslam elbyaly

    عضو مميز

  • الأعضــاء
  • 3,290 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 19 January 2015 - 12:02 PM

واضح ان المشكلة في الملف يا بشمهندس , حاول تعمله تصدير تاني , لو لسة عندك الداتابيز .



#6 mody82

mody82

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 85 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 20 January 2015 - 09:57 AM

اذا كنت استخدمت impdp  فجرب الان imp والعكس...

 

للتوضيح : هناك آمرين لعمل اكسبورت ملف دمب exp & expdp

لذا عند عمل امبورت يجب استخدام نفس الامر الذي استخدم عند عمل الإكسبورت

expdp = impdp

exp=imp

 

تحياتي