إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

ما هو حل مشكله Frm: 40108 No Such Form ...


4 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 a2009mah

a2009mah

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 57 مشاركة
  • الاسم الأول:احمد
  • اسم العائلة:علي
  • البـلـد: Country Flag
  • المنصب الحالي:oracle dev

تاريخ المشاركة 19 January 2015 - 01:31 PM

تحياتي لكل اعضاء ومشرفين هذا المنتدى الرائع ........ انا بعتذر عن اسئلتي الكثيره ..بس اتحملوني لاني مبتدئ باوراكل .... اريد مساعدتكو بهاي المشكله ...عندي نظام ولما اعملت رن فورم لفورمه log on .. اشتغلت ولما ادخل اليوزر والباسوورد واكبس دخول بيعطيني انو في مشكله ورقمها frm 40108 : no such form وبعديها اسم فورم .....ارجو مساعدتي



#2 Ahmad.Hasan

Ahmad.Hasan

    مشرف قسم الـ Forms & Reports والمشاريع

  • فريق الإشراف
  • 4,871 مشاركة
  • الاسم الأول:Ahmad
  • اسم العائلة:Hasan
  • البـلـد: Country Flag
  • المنصب الحالي:Oracle HCM Consultant

تاريخ المشاركة 19 January 2015 - 02:01 PM

السلام عليكم

عند الضغط على زر دخول من المفترض الانتقال الى فورم آخر...

تأكد ان الفورم الثاني موجود...

تأكد ان الفورم الثاني له FMX File.


.Oracle E-Business Suite R12 HCM Certified Implementation Specialist

 

.Oracle Fusion Human Capital Management 11g Human Resources Certified Implementation Specialist

 


#3 eslam elbyaly

eslam elbyaly

    عضو مميز

  • الأعضــاء
  • 3,277 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 19 January 2015 - 07:45 PM

ايه الكود المكتوب في زر الدخول .

حاول تكتب اسم الفورمه مع الامتداد fmx



#4 Sky Moon_24630

Sky Moon_24630

    عضو

  • الأعضــاء
  • 17 مشاركة
  • الاسم الأول:محمد
  • اسم العائلة:صالح
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 15 February 2015 - 03:31 AM

انا عندى نفس المشكلة

والفورم موجودة وليها fmx

والكود اهو

PROCEDURE P_CHECKUSER IS

VN_COUNT NUMBER(10) := 0 ;

VV_USRSTS NUMBER(1) := '' ;

VV_USRTYPE NUMBER(1) := '' ;

BEGIN BEGIN SELECT COUNT(1)

INTO VN_COUNT FROM USERS_ACCOUNTS WHERE UPPER(USER_ID) = UPPER(:BLKLOGIN.USERID) AND UPPER(USER_PASSWORD) = UPPER(:BLKLOGIN.PASSWORD);

EXCEPTION WHEN NO_DATA_FOUND THEN

VN_COUNT := 0;

END;



IF VN_COUNT = 0 THEN

:PARAMETER.P_TRIALS := NVL(:PARAMETER.P_TRIALS,0) + 1 ;

IF :PARAMETER.P_TRIALS = 3 THEN

EXIT_FORM(NO_COMMIT,NO_VALIDATE);

ELSE

GO_BLOCK('BLKLOGIN'); 

CLEAR_BLOCK(NO_COMMIT);

GO_BLOCK('BLKLOGIN');

END IF;

ELSE



BEGIN SELECT USER_STATUS , USER_TYPE

INTO VV_USRSTS , VV_USRTYPE

FROM USERS_ACCOUNTS WHERE UPPER(USER_ID) = UPPER(:BLKLOGIN.USERID) AND UPPER(USER_PASSWORD) = UPPER(:BLKLOGIN.PASSWORD);

EXCEPTION WHEN NO_DATA_FOUND THEN

NULL;

END;



IF VV_USRSTS <> '0' THEN

MESSAGE('user not active');

MESSAGE('user not active');

EXIT_FORM(NO_VALIDATE);

END IF;





:GLOBAL.P_USER_ID := :BLKLOGIN.USERID;

NEW_FORM('MAINMENU');

END IF;

END;

عاوز اعرف اية الحل


تم التعديل بواسطة Ahmad.Hasan, 15 February 2015 - 11:56 AM.


#5 eslam elbyaly

eslam elbyaly

    عضو مميز

  • الأعضــاء
  • 3,277 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 27 February 2015 - 03:03 AM

حط اسم الفورمه وبعده الامتداد

mainmenu.fmx

ولو مش محدد المسار في الريجسترى يبقى اكتب المسار كامل