إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

أستفسار Java & Oracle

java oracle

4 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 عبــــــادي

عبــــــادي

    عضو

  • الأعضــاء
  • 4 مشاركة
  • الاسم الأول:Abdullah
  • اسم العائلة:Al-Hanashi
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 14 April 2015 - 10:21 PM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

 

معي أستفسار بخصوص أستخدام قاعدة بيانات أوراكل من خلال متصفح ويب بأستخدام جافا.

ماهي البرامج التي أحتاجها؟

كيفية بداية البرمجة بالجافا؟

مصادر ممكن أستفيد منها؟

أمثله حيه؟

 

ولكم جزيل الشكر



#2 eslam elbyaly

eslam elbyaly

    عضو مميز

  • الأعضــاء
  • 3,298 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 15 April 2015 - 12:22 AM

عشان تستخدم " قاعدة البيانت " من خلال متصفح , فانت مش محتاج جافا ولا حاجة , اخر خطوة في التسطيب بيديك url لحاجة اسمها isqlplus , حط اللينك في المتصفح واشتغل عادي .

- مش محتاج برامج غير قاعدة البيانات oracle database

- تاخد كورس جافا , اما jse وتقف وتبقى بتعمل desktop apps بس , يا اما تكمل jee وتعمل ويب ابلكيشنز , يا اما تكمل كمان وتاخد adf وتعمل ويب أبلكيشنز برده , بس مش هتاخد الـ jee كلها ( حاجات معينة ) . 

- في oracle tutorials وفي ع النت مصادر كتير ومواقع وفي فيديوهات عربي زي فيديوهات م محمد ياسين ومصطفى ماجد وغيرهم .

بس لو ملكش في البرمجة خالص , انصحك تاخد كورس , بدل ما تضيع وقت وتبقى مش متمكن في الاخر .



#3 عبــــــادي

عبــــــادي

    عضو

  • الأعضــاء
  • 4 مشاركة
  • الاسم الأول:Abdullah
  • اسم العائلة:Al-Hanashi
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 15 April 2015 - 09:08 AM

عشان تستخدم " قاعدة البيانت " من خلال متصفح , فانت مش محتاج جافا ولا حاجة , اخر خطوة في التسطيب بيديك url لحاجة اسمها isqlplus , حط اللينك في المتصفح واشتغل عادي .

- مش محتاج برامج غير قاعدة البيانات oracle database

- تاخد كورس جافا , اما jse وتقف وتبقى بتعمل desktop apps بس , يا اما تكمل jee وتعمل ويب ابلكيشنز , يا اما تكمل كمان وتاخد adf وتعمل ويب أبلكيشنز برده , بس مش هتاخد الـ jee كلها ( حاجات معينة ) . 

- في oracle tutorials وفي ع النت مصادر كتير ومواقع وفي فيديوهات عربي زي فيديوهات م محمد ياسين ومصطفى ماجد وغيرهم .

بس لو ملكش في البرمجة خالص , انصحك تاخد كورس , بدل ما تضيع وقت وتبقى مش متمكن في الاخر .

شكراً على الرد

أنا أقصد إذا حبيت أستخدم Web Application بلغة الجافا شو أحتاج بالضبط



#4 eslam elbyaly

eslam elbyaly

    عضو مميز

  • الأعضــاء
  • 3,298 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 15 April 2015 - 05:27 PM

لو تقصد " لو حبيت تعمل " مش تستخدم ,

يا اما تاخد لحد JEE يا اما لحد ADF



#5 SALMA BAKR

SALMA BAKR

    عضو

  • الأعضــاء
  • 1 مشاركة

تاريخ المشاركة 24 October 2015 - 01:20 PM

لو سمحت انا عندي مشروع فندق بالجافا بس يكون consol وميكنش sql يكون  بالملفات فلو حد عندو فكرة ايه المعلومات الي هتساعدني في الحكاية دي ومع العلم اني لسة مبتدأة في الجافا بس عارفة لغة c كويس ؟؟







موضوعات أخرى ذات صلة بـ java, oracle