إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
- - - - -

ممكن حد يقولى مشكلة الكود دة اية


7 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 loveall2006

loveall2006

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 78 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 20 June 2017 - 12:05 AM

الكود فى المرفق

ملفات مرفقة

  • ملف مرفق  a - Copy.txt   507بايت   21 عدد مرات التحميل


#2 eslam elbyaly

eslam elbyaly

    عضو مميز

  • الأعضــاء
  • 3,783 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 20 June 2017 - 12:47 AM

ايه الايرور؟

#3 eslam elbyaly

eslam elbyaly

    عضو مميز

  • الأعضــاء
  • 3,783 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 20 June 2017 - 09:51 AM

ايه الـ data type ده VMBTMax ؟!



#4 loveall2006

loveall2006

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 78 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 21 June 2017 - 12:47 AM

الايرور في الملف التانى



#5 eslam elbyaly

eslam elbyaly

    عضو مميز

  • الأعضــاء
  • 3,783 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 21 June 2017 - 12:21 PM

انت رفت ملف واحد.

الـ DATA TYPE ده احنا منعرفوش.



#6 loveall2006

loveall2006

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 78 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 21 June 2017 - 03:21 PM

دة الملف التانى

ملفات مرفقة

  • ملف مرفق  a.txt   67.91كيلو   7 عدد مرات التحميل


#7 eslam elbyaly

eslam elbyaly

    عضو مميز

  • الأعضــاء
  • 3,783 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 21 June 2017 - 03:38 PM

انت مشكلتك اتحلت ولا لا؟

غير الـ Data Type.



#8 loveall2006

loveall2006

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 78 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 21 June 2017 - 06:51 PM

لا متحلتش بيجبلى اخطاء في دى

constraint FK_ABO_patientinfo foreign key (patientid)