إنتقال للمحتوى

  • تسجيل الدخول عبر الفيس بوك تسجيل الدخول عبر تويتر Log In with LinkedIn Log In with Google      تسجيل دخول    
  • إنشاء حساب

صورة
* * * * * 1 صوت

Displyed Item Non Db In Db Block


1 رد (ردود) على هذا الموضوع

#1 omzyad

omzyad

    مشترك

  • الأعضــاء
  • 173 مشاركة
  • الاسم الأول:saso
  • اسم العائلة:fofo
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 06 September 2018 - 11:42 AM

عندي    بلوك تظهر معلوماته  بناء علي التريجر

pre_query 


show_view('');
SET_BLOCK_PROPERTY('',DEFAULT_WHERE,'SKLGRP_NO=:PARAMETER.USERNUM AND  FIN_YEAR=2017 AND GRP_NO=:PARAMETER.GRADENUM 
 AND  SKL_NO=:TXTSKILLNO  and sub_grade_no=:PARAMETER.SECTION ORDER   BY STD_NO ');
go_block('SKL_DATA');
CLEAR_BLOCK;
and in when new block instance 
execute_query 
المفروض البلوك  السابق ده بيعرض  رقم الطالب ودرجته 
احتجت اضسف اسم الطالب من جدول اخر 
كتبت اكود الاتي 
declare 
cursor    c1  is 
select    std_no,std_namee from   schtest.std_data 
where   FIN_YEAR=2017    and  GRADE_NO=:PARAMETER.GRADENUM   and  SUB_GRADE_NO=:PARAMETER.SECTION ORDER   BY   STD_NO ;
begin 
FOR  X  IN C1 LOOP 
IF :SKL_DATA.STD_NO=X.STD_NO  THEN 
:SKL_DATA.TXTSTD_NAMEE:=X.STD_NAMEE ;
else
:SKL_DATA.TXTSTD_NAMEE:='' ;
END IF ; 
END LOOP ; 
end ; 
حطيته في تريجر بوست كيوري ما اعطاش شسي هل الطريقة دي صح ت والمفروض  احطه فين ؟ 


#2 eslam elbyaly

eslam elbyaly

    عضو مميز

  • الأعضــاء
  • 4,019 مشاركة
  • البـلـد: Country Flag

تاريخ المشاركة 06 September 2018 - 06:13 PM

طب بس خلينا فى الجزء الاول لانه 100% مش شغال. صح؟ 

- فين اسم الفيو وفين اسم البلوك فى set_block_property and show_view؟

- go_block يعنى انتى فى البلوك خلاص. لزمتها ايه بقى when-new-block-instance! ده بالاضافة لانها غلط طبعا لان لو رحتى البلوك فى اى وقت الكود هيشتغل. 

- بالنسبة للجزء الثانى. مادام عندك رقم طالب يبقى اكيد تقدرى تربطى بين الشرط الى فى الجزء الاول والجدول الى مسجل فيه اسماء الطلاب. يعنى الجزء الثانى ملوش لزمة اصلا. 


  • محمود ربيع معجب بهذا