اذهب الي المحتوي
hanyfreedom

أنشاء أختصار لبرنامجك على سطح المكتب .

Recommended Posts

hanyfreedom

أنا عملت مذكرة متواضعة أتمنى ان تنول اعجبكم ، و هى تشرح كيفية عمل أختصار Shortcut على سطح المكتب حتى تتمكن من الدخول مباشرتاً الى برنامجك .... المذكرة تشرح الطريقة على ال Forms 6i و ال Forms 10g

لتحميل ........ أضغط هنا

مع تمنياتى بالتوفيق للجميع

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
mohamed mustafa

لك كل الشكر والتقدير
جزاك الله خيرا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
eng_mnabill

اشكركم اخواتى على سرعه التفاعل جزاكم الله خيرا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
مصعب اسامة

مشكور ا خي العزيز وفقك الله

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
محمد ابوالعلا

شكرا جزيلا ياستاذ هانى وربنا يوفقق

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
محمد ابوالعلا
أنا عملت مذكرة متواضعة أتمنى ان تنول اعجبكم ، و هى تشرح كيفية عمل أختصار Shortcut على سطح المكتب حتى تتمكن من الدخول مباشرتاً الى برنامجك .... المذكرة تشرح الطريقة على ال Forms 6i و ال Forms 10g

لتحميل ........ أضغط هنا

مع تمنياتى بالتوفيق للجميع


جزاك الله كل خير على مجهودك الرائع اتمنى من الله ان يوفقق

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
eng_ashraf

مشكووووووووووووووووووووور جدااااا و ننتظر المزيد

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
master_piece

بس انا قرأت اللينك إللى حضرتك أرسلتة و جربت الوصلة المكتوبة و غيرت فيها الباص بتاع البروجيكت و طبعا اليوزر و جربت تغيير الرقم من 8889 إلى 8888 و غيرت طبعا أسم الجهاز من Host_or_domain إلى إسم الجاهز الخاص بى

بس بردة مش شغالة

http://Host_or_domain:8889/forms/frmservle...cott/tiger@orcl

شاكر جدا على الإهتمام و الرد

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
hanyfreedom

هل تأكدت من ان كل الـ Services الخاصة بالاوراكل تعمل ؟ .... انظر للملف المرفق

و اذا استمرت المشكلة فبرجاء ارسال Screen Shot لما يحدث بعد ضغطك على الايقونة .

كما اريد منك ان تتاكد من ان المسار الموجود به الملف التنفيذى ليس به مسافات .

منتظر الرد ........

Services.zip

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
master_piece

انا شاكر جدا لإهتماك بالرد و جزاك الله خيرا عنا

انا شوفت السيرفيس بتاع الأوركال و لاقيتة شغال و الباص بردة مظبوط



http://hala:8889/forms/frmservlet?form=C:&...RAK_H/hh@ora10g

و بردة مش راضى يشتغل مش عارف إية الحل و دة سكرين شوت للسيرفس ,, و الشاشة لما بكتب الباص و دة مع أى نوع Brawser سواءexplorer او Avant

post-81894-1235234770_thumb.jpg

post-81894-1235235037_thumb.jpg

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
hanyfreedom

هل انت متاكد ان اسم قاعدة البيانات لديك هو ora10g
تاكد من هذه المعلومة من خلال تنفيذ هذا الكود

SELECT NAME FROM V$DATABASE;


نفذ الكود السابق فى اسكيمة ال system
--------------
عاوزك تغير اسم الجهاز من المسار - و ليس من خصائص الكمبيورتر - من hala الى localhost
--------------
لو المشكلة برضه لسه موجوده فقم بالتجريب على اسكيمة ال HR مع عمل فورمه جديده و ما يلزم لأنجاح التجربة


نفذ الأقتراحات السابقة بالترتيب.


و أخبرنى باخر النتائج .......

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
master_piece

و الله ان بقيت محرج منك جدا بس الموضوع هام بشكل غير عادى
و قربت أصيب بالإحباط

انا اتاكدت من أسم الداتا بيز من الكود بتاعك طلع صح ora10g
و غيرت الإسم من المسار إلى localhost
و عملت فورمة من hr
و غيرت 3 نسخ ويندوز
و بردة مفيش فايدة
انا ممكن أبعت ليك إيميل برقمى تتصل علية عشان حل المشكلة
اكون شاكر جدا الموضوع فية ثواب كبير

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
hanyfreedom

والله أنا مشغول ، و أفضل ان نتشارك المعلومات عبر المنتدى فقط لحل هذه المشكلة .

قم بما هو موضح بالصورة المرفقة ، و أنا فى انتظار مشاركتك القادمة لتخبرنى بالنتيجة ......

post-34898-1235306000_thumb.png

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
master_piece

يخليك

الله يجازيك خير

يا رب ربنا يكرمك

و الله مهما داعيت ليك مش كفاية

بص يا أستاذى

المشكلة كلها كانت فى الحتة دية انت لما قولت أعمل ريسيت تو ديفولت كان الإختلاف فى هذا الجزء اللى f90servlet و القديم كان frmservletو لما غيرتها إشتغلت
اللينك الجديد

http://hala:8889/forms90/f90servlet?form=C...rak_h/hh@ora10g


و القديم كان

http://hala:8889/forms/frmservlet?form=C:&...RAK_H/hh@ora10g



بجد ربنا يخليك و يجعل كل أعمالك الخير فى ميزان حسناتك

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
sadbad

السلام عليكم
هل يمكن ان ترفع الملف هنا؟
لأني كل مرة انزله فيها من الموقع يكون معطوبا
وعندما يكون هنا فانه سيكون افضل الوصول اليه لأن مواقع التنزيل المتعددة ممنوعة عندنا في الشركة وحجم الملف صغير
مع الشكر

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
MOHAMED SHAWKY aly

أنا عملت مذكرة متواضعة أتمنى ان تنول اعجبكم ، و هى تشرح كيفية عمل أختصار Shortcut على سطح المكتب حتى تتمكن من الدخول مباشرتاً الى برنامجك .... المذكرة تشرح الطريقة على ال Forms 6i و ال Forms 10g

 

لتحميل ........ أضغط هنا

 

مع تمنياتى بالتوفيق للجميع

الينك مش شغال يرجى رفع الملف هنا 

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
shosho ahmed

السلام عليكم

كل سنه وانتوا طيبين

 

ممكن حد يعيد رفع محتوى الموضوع تانى لانى جربت اللينك مش

بيظهر عليه الملف

 

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
mr_pro

السلام عليكم 

جزاكم الله خيرا اخي الكريم

لكن الرابط لا يعمل 

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
السيدالفولي

لو سمحتوا مش عارف انزل المذكرة ممكن لينك اخر غير ميديا فاير

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
shosho ahmed

أنا عملت مذكرة متواضعة أتمنى ان تنول اعجبكم ، و هى تشرح كيفية عمل أختصار Shortcut على سطح المكتب حتى تتمكن من الدخول مباشرتاً الى برنامجك .... المذكرة تشرح الطريقة على ال Forms 6i و ال Forms 10g

 

لتحميل ........ أضغط هنا

 

مع تمنياتى بالتوفيق للجميع

السلام عليكم

ممكن  استاذن حضرتك تنزلى الملزمه تانى لانى لما دخلت على اللينك ملقتهاش لانى محتجاها جدااااا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
محمد السيد علي

الرباط لا يعمل يا اخي ارجو رفعه نرة ثانية لو تكرمت وجزاك الله كل خير

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

انشئ حساب جديد او قم بتسجيل دخولك لتتمكن من اضافه تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

انشئ حساب جديد

سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجل حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلك حساب بالفعل ؟ سجل دخولك من هنا.

سجل دخولك الان

×
×
  • اضف...

برجاء الإنتباه

بإستخدامك للموقع فأنت تتعهد بالموافقة على هذه البنود: إتفاقية الخصوصية