اذهب الي المحتوي
mohamedelsayed

اعمل Run للفورم بتظهر الصفحه بيضاء

Recommended Posts

mohamedelsayed

عندي مشكله غريبه كل حاجه بتعمل بشكل طبيعي

لما اجي اعمل run للفورم على الفايرفوكس بتظهر الصفحه بيضاء للعلم انم مسطب الجافا طبعا وباينه فى البلوجن بتاع الاكسبللور وحاليا انت بتنزل الكيت كامل يعني انا بدل سطبت الفورمز يبق المفروض يشنغل على نفس الجافا انا شغال على 12.2.1.30 ياريت حد يقلى اعمل ايه عشان تعبت انى اهد كل ده واعمله من الاول

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
mohamed.ramadan

حضرتك لازم تستخدم Firefox قديم عشان يقدر يتوافق مع الجافا الخاصة بالنظام, او العمل على Internet Explorer فهو متوافق مع الجافا

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
mohamedelsayed

انا كنت شغال على ويندوذ 7  ودلؤت جربت على 10 ونفس المشكله مفيش اي مشكله فى السطب كل المشكله اني بلاقي الصفحه بيضاء على اي متصفح لما اعمل run لل form

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
Oracle forms & APEX

المتصفح الوحيد القادر على فتح برامج فورمز حاليا هو Internet explorer 11

حتى انو اوراكل لتتخلص من تحكم المتصفحات في هالموضوع، نصحت المستخدمين يشغلوه بدون متصفح باستخدام FSAL or JNLP

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
asd202

يوجد متصفح safari from apple comp

اصدار 5.1 هو الذى تم تجربته ويعمل جيد جدا مع اوراكل 

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

انشئ حساب جديد او قم بتسجيل دخولك لتتمكن من اضافه تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

انشئ حساب جديد

سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجل حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلك حساب بالفعل ؟ سجل دخولك من هنا.

سجل دخولك الان

×
×
  • اضف...

برجاء الإنتباه

بإستخدامك للموقع فأنت تتعهد بالموافقة على هذه البنود: إتفاقية الخصوصية