اذهب الي المحتوي
Abo Hamzah

ارجو المساعده اثناء الطباعه

Recommended Posts

Abo Hamzah

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

 

اثناء طباعه التقرير يظهر هذه الخطأ

 

REP-2103: Column 'CF_1' : PL/SQL formula returned invalid value or no value

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
eslam elbyaly

ايه الكود المكتوب فيه؟

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
Abo Hamzah
20 ساعات مضت, eslam elbyaly said:

ايه الكود المكتوب فيه؟

ممكن اراسلك خاص اذا تسمح

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
rabie123

هل توجد كلمة return     

او نوع المتغير اللى راجع

تم تعديل بواسطة rabie123

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
eslam elbyaly
4 ساعات مضت, Abo Hamzah said:

ممكن اراسلك خاص اذا تسمح

تحت امرك. لكن يفضل هنا عشان الكل يستفيد.

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
Abo Hamzah
7 ساعات مضت, rabie123 said:

هل توجد كلمة return     

او نوع المتغير اللى راجع

:global.count := 0;
Set_Window_Property(FORMS_MDI_WINDOW,WINDOW_STATE,MAXIMIZE);
Set_Window_Property('WINDOW1',WINDOW_STATE,MAXIMIZE);
 

ده الكود اللي مكتوب 

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
eslam elbyaly

الكود الخاص ب 

CF_1
  • شكراُ 1

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
rabie123

لو سمحت الكود اللى موجود قى ال REPORT  وليس اللى فى ال FORM

  • شكراُ 1

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
Abo Hamzah
في ٩‏/١١‏/٢٠١٩ at 10:08, rabie123 said:

لو سمحت الكود اللى موجود قى ال REPORT  وليس اللى فى ال FORM

الحمدلله المشكله اتحلت باضافه هذا الكود 

 

exception when no_data_found then
    return ('');
    when others then return ('');

 

واشكر الله ثم الباش مهندس علي شرف على مساعدته ليا وكذلك المهندس ربيع والمهندس اسلام  لحل المشكله

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
eslam elbyaly

للأسف ده مش حل. انت بس بتتفادى ظهور الايرور.

هو فعلا مفيش داتا لليوزر الى فى الشرط؟

- اوعى تستخدم 

When others then return null or ''

لان اى مشكلة تحصل مش هتعرف بيها

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
Abo Hamzah
9 دقيقة, eslam elbyaly said:

للأسف ده مش حل. انت بس بتتفادى ظهور الايرور.

هو فعلا مفيش داتا لليوزر الى فى الشرط؟

- اوعى تستخدم 

When others then return null or ''

لان اى مشكلة تحصل مش هتعرف بيها

طيب ايه الاصح

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
eslam elbyaly

فى داتا ولا مفيش؟

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
Abo Hamzah
4 ساعات مضت, eslam elbyaly said:

فى داتا ولا مفيش؟

طبعا في داتا ....

 

انت صراحه قلقتني

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
eslam elbyaly

مش فاهم! لما في داتا امال المشكلة اتحلت ازاى؟!

ما تشد حيلك شوية يا ابو حمزة معانا عشان ربنا يكرمنا جميعا والمشكلة دى تتحل. 

انت شلت الكود؟ 

- جرب....

where usnam = ''''||:usnam||''''

غير حسب اسم الأيتم بتاعك لانى مش فاكره طبعا. 

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك
Abo Hamzah
في ١١‏/١١‏/٢٠١٩ at 23:51, eslam elbyaly said:

مش فاهم! لما في داتا امال المشكلة اتحلت ازاى؟!

ما تشد حيلك شوية يا ابو حمزة معانا عشان ربنا يكرمنا جميعا والمشكلة دى تتحل. 

انت شلت الكود؟ 

- جرب....


where usnam = ''''||:usnam||''''

غير حسب اسم الأيتم بتاعك لانى مش فاكره طبعا. 

ضفت ال 

 

exception when no_data_found then
    return ('');
    when others then return ('');
 
وطلع التقرير مضبوط 100 %
 
وبعدين قلتلك خش معايا تيم فيور عشان تشوف المشكله وتحلها وتبقى ابعتها هنا  ..
 
دماغك ناشفه ^_^

 

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

انشئ حساب جديد او قم بتسجيل دخولك لتتمكن من اضافه تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

انشئ حساب جديد

سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجل حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلك حساب بالفعل ؟ سجل دخولك من هنا.

سجل دخولك الان

×
×
  • اضف...

برجاء الإنتباه

بإستخدامك للموقع فأنت تتعهد بالموافقة على هذه البنود: إتفاقية الخصوصية